Skiferie med vennerne

Vennerne er den familie, du selv vælger Tag på skiferie med vennerne

Grupperejser på ski har i over 20 år været én af vores spidskompetencer, og vi har, med de mange års erfarring, de helt rigtige værktøjer til at skræddersy lige nøjagtig jeres næste skiferie. 

GLÆD DIG TIL EN GOD OPLEVELSE

En skiferie skal helst være noget, du ser frem til og glæder dig til. Et lyspunkt ude i fremtiden, der får dig gennem de mørke vinterdage herhjemme. Der er mange ting ved en skiferie, du kan glæde dig til – skiløbet, hyggen, festlighederne. Men også at tilbringe kvalitetstid med dem, du rejser med.

EN FERIE UDEN BEGRÆNSNINGER

Skiløbet vil langt hen ad vejen være det samme, om du så rejser med familien, kollegaerne, eller vennerne. De fleste kan også hygge sig i alle tre selskaber – en bombardino eller varm kakao med flødeskum smager vel af det samme, om du drikker den med din far, Lars nede fra regnskabsafdelingen, eller din bedste ven. Men at tage til afterski med din gamle moster – det er bare ikke helt det samme som at fyre den af med dine bedste venner. Ligeledes kan far med det dårlige knæ, ikke følge med dig i powderen, med hans lange, smalle carvingski fra forrige århundrede.

 

HVORFOR REJSE MED VENNEGRUPPEN?

  • Dig og vennerne er det samme sted i livet – både fysisk og mentalt – og har derfor samme prioriteringer og forventninger til skiferien.
  • Du kan være mere spontan sammen med vennerne end med familien, og dermed få en kompromisløs skiferie, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.
  • Frihed på pisten! I kan køre på ski sammen, hver for sig eller i mindre grupper – og så samles til en frokost eller fadøl i solen, henover frokosttid, hvor I evaluerer dagen og udveksler skioplevelser sammen.
  • Du får ikke en bedre afterski end med vennerne. Hyg jer over en fadøl til lyden af schlager i baggrunden. Dans, grin og tal om gamle dage i hinandens selskab.
  • I får en fælles oplevelse for livet, som I med glæde kan se tilbage på og mindes om sammen, når I fremover mødes.

Herunder får du fem bud på destinationer, der alle råder over fremragende skiområder med udfordringer til alle, både de rutinerede i gruppen, men også dem, der er med for første gang. Destinationer der samler jer som gruppe, hvad end om det er på pisten, afterskien, i nattelivet, eller i forbindelse med aktiviteter, der rækker ud over pisterne.

Anbefalinger til venneskituren ..

St. Anton

Verdensklasse alpestemning venter jer i Østrigs destination nummer 1!

Læs mere om St. Anton her

Det er svært at forestille sig en skiferie i Østrig med vennerne, uden afterski. Det er næsten som om de to ting går hånd i hånd. Og St. Anton er da heller ikke nogen undtagelse. Heldigvis! Her får du afterski i verdenklasse – og meget mere! En god fælles aktivitet for dig og vennerne, kunne f.eks. være at tage på den 22 kilometer lange Weisse Ring-skitur, hvor I får set hele området plus nabobyerne Zürs og Lech! St. Anton er uden tvivl Østrigs sværvægter indenfor skiferier, og I har derfor alle muligheder for jeres fødder her. Omend det er kulinariske oplevelser, piste i kilometervis, byliv, natteliv, luksushoteller – you name it!

Saalbach / Hinterglemm

Skrål til shlagermusik i Østrigsk pudder-paradis

Læs mere om Saalbach / Hinterglemm her

Med 270 kilometers piste, et moderne liftsystem og terræn til alle niveauer og temperamenter – herunder særdeles godt til offpiste – fremstår Saalbach/Hinterglemm som en fremragende destination for årets skitur med vennerne. Her kan alle være med, både den helt erfarne og eventyrlystne skiløber, der skal ud og boltre sig i Fieberbruhns puddersne, men også den mere forsigtige let-øvede skiløber, der holder sig til områdets utallige blå og røde pister. Hvis fabelagtige skiforhold ikke er nok, så er Saalbach/Hinterglemm kendt for uovertruffen afterski, der kan få hele gruppen op i gear. Hiv vennerne med ind på Hinterhag Alm til en omgang fadøl og fælleskrål på omkvædet til "Sweet Caroline" – så skal I bare se hvad jeg mener!

Ischgl

Den perfekte kombination til venneskiferien i Østrig

Læs mere om Ischgl her

Ischgl er en perfekt blanding af sublime skiforhold og eminent natteliv. En by, der kan begge dele – og som gør det godt! I Ischgl får du endda skiløb i to forskellige lande, da området strækker sig indover grænsen til Schweiz. Desuden er der topklasse forhold for snowboardere, så alle i vennegruppen bliver tilgodeset. Det moderne og gennemtænkte liftsystem gør, at hele området er yderst sammenhængende. Det betyder, at hvis I har valgt at dele jer op i mindre grupper på pisten, eller måske er blevet væk fra hinanden, så kan I altid nemt kan finde hinanden igen – og f.eks. samles om en god frokost på bjerget! Den bedste afterski finder I på det stemningfyldte Kitzloch, og vil I videre ud i nattelivet er det sprudlende Kuhstall the place to be! 

Alpe d'Huez

Skiløb og aktiviteter for enhver smag i Frankrigs mest solrige destination

Læs mere om Alpe d´Huez her

Sne, sol, blå himmel og aktiviteter så langt øjet rækker. Alpe d'Huez er en legendarisk destination, der udover ægte fransk alpinstemning, er kendt for sin etape i Tour de France! Udover den charmerende og stemningsfyldte gamle bydel, findes en nyere bydel, hvor der er rig mulighed for shopping, samt andre aktiviteter – herunder både skøjtebane og et sportscenter der siger sparto! Del jer op i teams til et slag basketball, eller se hvem af jer, der er bedst til at ramme plet, på bueskydningsbanen. Og så er der naturligvis også afterski og et pulserende natteliv, til når I gerne vil ud og vifte med ørerne. Her er det famøse La Folie Douce, som også findes i Val Thorens og Val d'Isère, et must at besøge på pisten!

Val d'Isère

Cremen af cremen af skiløb i Frankrig!

Læs mere om Val d'Isère her

Sammen med nabområdet Tignes, byder Val d'Isère på 300 kilometer piste at boltre sig på, for dig og vennerne. En ting I ikke må misse er at køre i selveste James Bonds skispor, på turen til "nåløjet" – en verdenskendt stenformation i Tignes! Udover at være et af de absolut bedste skiområder i Europa, så byder Val d'Isère på meget mere end "bare" skiløb. F.eks. kan du tage vennerne i hånden og besøge byens svømmehal, eller gå på opdagelse i nogle af alle de delikatesseforretninger, der præger hovedgaden. Og når mørket sænker sig, er der rig mulighed for vild afterski og natteliv. En oplagt destination for vennegruppen, der vil have det hele – og mere til.

FÅ ET TILBUD PÅ VENNESKIFERIEN

Vil du gerne på skiferie med alle vennerne? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et godt tilbud til jer.