Skiferie for to

Romantisk vinteridyl Skiferier for par

Overvej hvor romantisk det kunne være at stå ned ad pisterne, mens solen står højt på en blå himmel, og I har udsigt til snedækkede bjerge, så lang øjet rækker. Det er lige præcis det, I kan opleve på en skitur. Bare dig og din partner. I ét med naturen. 

IDYLISKE OG CHARMERENDE BYER

Men romantikken stopper ikke der. For de bedste skiområder ligger oftest ved idylliske og charmerende byer i Alperne. Hvor stemningen er hyggelig og romantisk. Perfekt til en kæresteskitur. 

ROMANTIK I HØJSÆDET

Nedenfor har vi samlet et udpluk af vores bedste destinationer, der er ideelle til netop en sådan skiferie. En skiferie, hvor romantik er i højsædet, men også en skiferie, hvor I ikke behøver gå på kompromis med noget som helst andet.

De syv destinationer - Canazei, La Rosiere, Champoluc, Sauze d'Oulx, Cervinia, Obertauern, og Schladming, byder på det meste, men især på alt det, der danner ramme om en romantisk skiferie for to. 

Anbefalinger til en skiferie for to ..

Skiferie i Canazei med Danski

Canazei

Skiløb og romantik på italiensk for to.

Læs mere om Canazei

I Canazei får I både skiløb og romantik i lange baner. Med sine mere end 1.200 kilometer piste, byder Canazei på mere skiterræn, end I kan nå. Canazei er et af de største skiområder i Europa, og byen er derfor også noget større end de fleste andre skidestinationer i Alperne. På trods af det, formår Canazei at beholde sin italienske charme og idyl, så de romantiske omgivelser er sikret. 

Har du spørgsmål til

Canazei?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Cervinia

Romantisk skiløb for to i Cervinia i Italien.

Læs mere om Cervinia

Cervinia er det højest beliggende skiområde i Italien, og I får her lov til at stå på ski helt tæt på Toblerone-bjerget Matterhorn. Mere romantisk bliver det ikke! Har I det store liftkort, kan I desuden stå på ski til Schweiz, og dermed til hyggelige Zermatt, der bestemt er et besøg værd! 

Har du spørgsmål til

Cervinia?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Champoluc

Rent, rustikt og romantisk i Champoluc i Italien.

Læs mere om Champoluc

Champoluc byder på en streamlinet romantisk stemning. Den charmerende gamle landsby - som Champoluc er, blandet med velpræparerede pister, udgør den perfekte kombination mellem det rustikke, det rene og det romantiske. En særdeles velegnet destination for par, der både værdsætter skiløb og de rigtige omgivelser og stemning højt.

Har du spørgsmål til

Champoluc?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Sauze d'Oulx

Romantik og off-piste i Sauze d'Oulx i Italien.

Læs mere om Sauze d'Oulx

Sauze d'Oulx er med sine brostensbelagte snoede gader og gamle stenhuse, en oplagt destination for en kærestetur. Skiløbet er også romantisk i sig selv, da det meste af området ligger under trægrænsen, og der derfor er rig mulighed for lange skovpister. Sauze d'Oulx byder desuden på 1000 kilometers off-piste, så hvis I er til det, er der mulighed for, at I kan nyde en tur sammen, uden for pisterne, bare jer to. 

Har du spørgsmål til

Sauze d'Oulx?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Tag på skiferie til familievenlige La Rosiere med Danski

La Rosiere

Mere romantisk bliver det ikke - velkommen til La Rosiere i Frankrig!

Læs mere om La Rosiere

La Rosiere er essensen af romantik, og romantik er essensen af La Rosiere. Hvis ikke de sneklædte bjerge, eller byens smukke udsigt udover dalen er romantisk nok, så sørger byens helt afslappede atmosfære for, at I nok skal få romantik for alle pengene. Her er I langt væk fra larm og støj, så I kan fokusere på at nyde ferien og hinandens selskab.

Har du spørgsmål til

La Rosiere?

Jonas Djernæs

Tlf.: 3363 0342

jonas.djernaes@nortlander.dk

Smuk udsigt i Obertauern med blå himmel og hvid sne

Obertauern

Det bedste af alting samlet ét sted - i Obertauern i Østrig.

Læs mere om Obertauern

I Obertauern får I det bedste af to verdener. Fremragende skiområde, der ligger omkring byen, så I aldrig er langt fra pisterne, og en velorganiseret, pæn, men stadig meget hyggelig by. De fleste af pisterne befinder sig over trægrænsen, så I kan stå ned ad pisterne sammen, med en fantastisk udsigt udover bjergene. 

Har du spørgsmål til

Obertauern?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Schladming

Charmerende by i Østrig med alt, I har brug for på kæreste skiferien.

Læs mere om Schladming

Schladming var i 2013 vært for VM, og det er ikke uden grund. Skiområdet er helt uovertruffent, og liftkortet giver desuden adgang til i alt 25 ski-destinationer, så der er nok kilometer piste at begive sig ud på. Selve byen har en chamerende østrigsk stemning, og gennemgik desuden en modernisering op til VM - en god kombination, der gør Schladming til en fantastisk skisportsby, og en perfekt destination til jer, der gerne vil have fedt skiløb på kæreste-skituren.

Har du spørgsmål til

Schladming?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

FÅ ET TILBUD

Er det dig og din udkårne, der skal til Alperne på skiferie sammen? Så udfyld formularen herunder, så finder vi de bedste og mest romantiske tilbud til jer.