Nortlanders egne hoteller i Alperne

Our home Nortlanders egne hoteller

Er du typen, der gerne vil have det nemt og lækkert på din skiferie? Så er du kommet til det rette sted.

Hos Nortlander gør vi en dyd ud af, at du få det så nemt og godt som muligt. En måde vi kan sørge for det på, er at tilbyde vores gæster at bo på hoteller, vi selv driver. På den måde er vi sikre på, at vi gør alt, vi overhovedet kan, for at du får en god oplevelse på din skiferie.

HOTELLER I FRANKRIG OG ØSTRIG

Med hoteller i både Frankrig og Østrig har du mulighed for at vælge mellem en lang række destinationer i Alperne, når du skal beslutte, hvor årets skirejse skal gå hen. Det lyder måske som et svært valg at skulle tage, men vi forsikrer dig om, at det er det eneste svære ved at tage på skiferie på et af Nortlanders hoteller. 

HOTELLER MED SKANINAVISK PERSONALE

På Nortlanders egne hoteller bliver du mødt af smilende skandinavisk personale, der står klar til at hjælpe dig - på et sprog du kan forstå.

Vi har sørget for god, sund og næringsrig mad, lavet af vores egne skandinaviske kokke, så du er sikker på at få fyldt depoterne op efter en lang og hård dag på ski. 

BO TÆT PÅ SKILØBET

Desuden ligger de fleste af vores egne hoteller meget tæt på pisterne og liftene, så du aldrig skal gå særligt langt for at komme på ski. 

Konceptet er simpelt - vi sørger for det meste, så du blot skal fokusere på at nyde din skiferie. Så bliver det ikke nemmere. Se vores egne hoteller i Frankrig og Østrig herunder.

Nortlanders hoteller i Frankrig

Hotel Bel Horizon

Beliggenhed i verdensklasse på pisten i Val Thorens.

Se Hotel Nortlander Bel Horizon her

Hotel Bel Horizon i Val Thorens er et hyggeligt, lidt ældre, hotel, med en helt sublim beliggenhed. Hotellet ligger lige midt i knudepunktet ved både børnebakken og hovedliften, og du kan derfor stå direkte op af sengen og ud på pisterne. På samme måde kan du, når du bliver træt hen ad eftermiddagen, stå på ski næsten helt ind i receptionen på hotellet. Desuden er hotellet drevet af vores eget personale, hvorfor du vil blive mødt af skandinavisk personale.

3 gode grunde til at vælge Bel Horizon

 • Ski-in/ski-out
 • Familievenligt
 • Skandinavisk personale

Har du spørgsmål til

Hotel Bel Horizon?

Jonas Djernæs

Tlf.: 3363 0342

jonas.djernaes@nortlander.dk

Hotel Victoria Lodge

Den komplette pakke til skiferien i Val d'Isere.

Se Hotel Nortlander Victoria Lodge her

Vælger du at bo på Victoria Lodge, får du meget mere end bare en skiferie. Her får du den totale pakkeløsning, hvor du både har mulighed for at benytte hotellets spa- og wellnessområde efter en lang dag på ski, eller tage en hurtig træning i deres fitnessfaciliteter, såfremt du stadig har energi tilbage. Hotellet er desuden placeret på hovedgaden i Val d'Isere, hvilket betyder, at du hverken har lagt hjem fra byen eller fra pisten. Victoria Lodge er hotellet for skiløberen, der ønsker et lille strejf af luksus på sin skiferie.

3 gode grunde til at vælge Victoria Lodge

 • Tæt på pister og lifte
 • Spa- og wellnessområde
 • Skandinavisk personale

Har du spørgsmål til

Hotel Victoria Lodge?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Hotel Le Chamois

God beliggenhed, stemning og mad i Alpe d'Huez.

Se Hotel Nortlander Le Chamois her

Selvom Hotel La Chamois ikke er det mest luksuriøse af vore hoteller, så er der garanteret god beliggenhed, god stemning og god mad. Hotellet er drevet af vores eget personale, så god service er desuden i højsædet på dette lidt ældre, men hyggelige, hotel, der er placeret i den gamle bydel i Alpe d'Huez.

3 gode grunde til at vælge Le Chamois

 • 50 meter til pisten
 • Charmerende omgivelser
 • God mad

Har du spørgsmål til

Hotel Le Chamois?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Hotel Curling

Charmerende hotel i hjertet af Tignes.

Se Hotel Nortlander Curling her

Når du tjekker ind på Hotel Curling, tjekker du samtidig ind i hjertet af Tignes. Hotellet ligger utroligt godt placeret i downtown Val Claret, hvor du, udover at være omgivet af barer, restauranter og god stemning, desuden kun har få minutter til liften. Derudover er Hotel Curling drevet af vores eget personale, der sørger for service i topklasse.

3 gode grunde til at vælge Curling

 • Fremragende beliggenhed
 • Hyggeligt og charmerende
 • Skandinavisk personale

Har du spørgsmål til

Hotel Curling?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Hotel Chalet Oliver

Intim hygge og et strejf af luksus venter i La Rosiere.

Se Chalethotel Oliver her

På Chalet Oliver er stemningen intim og luksuriøs. Her bor du tæt på byen og dens muligheder, men stadig omgivet af en rolig og hyggelig atmosfære, og med en fantastisk udsigt over bjergene. Hotellet i La Rosiere er ideelt til kæresteparret eller mindre vennegrupper, der sætter pris på rolige omgivelser, god mad og personlig service.

3 gode grunde til at vælge Chalet Oliver

 • Wellnessfaciliteter
 • Intim og personlig stemning
 • Skandinavisk personale

 

Har du spørgsmål til

Hotel Chalet Oliver?

Jonas Djernæs

Tlf.: 3363 0342

jonas.djernaes@nortlander.dk

Nortlanders hoteller i Østrig

Hotel Sylvia

I Ischgl finder du Hotel Sylvia, hvor der er en hjemlig stemning og fremragende beliggenhed

Se Hotel Sylvia her

Hotel Sylvia er drevet af smilende og servicemindede, skandinavisk personale, og ligger desuden få hundrede meter fra liftene i Ischgl, så du er hurtigt på ski om morgenen, og lige så hurtigt hjemme senere på dagen, hvor du for eksempel kan slappe af i hotellets sauna. På Hotel Sylvia får du hjemlig hygge i østrigske omgivelser.

3 gode grunde til at vælge Sylvia

 • Gode skimuligheder
 • Hyggelig stemning
 • Skandinavisk personale

Har du spørgsmål til

Hotel Sylvia?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Hotel Edelweiss

I St. Anton får du god stemning og sublim beliggenhed på Hotel Edelweiss.

Pension Edelweiss er et hotel i klassisk østrigsk stil, placeret på den mest populære gade i St. Anton, Dorfstrasse, hvorfra der heller ikke er langt til pisterne. Hotellet oser af østrigsk charme og har desuden en ægte "Tiroler Stube", som er en traditionel tyroler spisestue. Da vi selv driver hotellet, er der desuden garanti for god service og hygge. 

3 gode grunde til at vælge Edelweiss

 • Fantastisk beliggenhed
 • Wellnessområde
 • Skandinavisk personale

Har du spørgsmål til

Hotel Edelweiss?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Hotel Marietta

Luksuriøs alpestemning og komfort venter i Obertauern!

Se Hotel Marietta her

Som gæst på Hotel Marietta har du mange muligheder. Der findes både pool og wellnessfaciliteter, to restauranter, samt utallige værelsesmuligheder. Hotellet sætter fokus på komfort og luksus til en overkommelig pris. Og så er det endda placeret kun 100 meter fra pisten. Derudover drives hotellet af skandinavisk personale, så du er desuden sikret god service. På Hotel Marietta i Obertauern er det i dén grad gæsten, der er i højsædet. 

3 gode grunde til at vælge Marietta

 • Spa- og wellnessfaciliteter
 • Roomservice og minibar
 • Skandinavisk personale

Har du spørgsmål til

Hotel Marietta?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

FÅ ET TILBUD

Vil du gerne have et tilbud på en skiferie til et af vores egne hoteller? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.