Første gang på ski?

Bambi på glatis Skiferie for nybegynderen

Skal du på ski for føste gang? Så frygt ej!

Vi hos Nortlaner har samlet en række destinationer, der egner sig godt til nybegynderen, hvor du med sikkerhed kan komme trygt og roligt i gang, men som også byder på lidt flere udfordringer, til når dine ski-kompetencer, som ugen skrider frem, langsomt, men sikkert, bliver bedre.

SKISKOLE I ALPERNE

Skal du på ski for første gang, så anbefaler vi skiskole. Vi har skiskole på alle vores destinationer i Alperne - nogle steder dansk - og det er alfa omega for at få en god start på ski. På den måde bliver du verdensmester på ingen tid!

GØR SKIFERIEN TIL EN SUCCES

Det er selvfølgelig altid vigtigt for os, at du har en god oplevelse på ski, men endnu mere vigtigt, at din første skiferie bliver en succes. Mange af os har prøvet at stå, rædselsslagne, på toppen af en alt for stejl sort piste, og være skræmt fra vid og sans. Der findes få ting, der er mere ubehagelige, end at blive presset ud i noget, man slet ikke er klar til.

Det vil vi gerne skåne dig for, så derfor anbefaler vi nedenstående destinationer til din første skiferie. På den måde er vi sikre på, at du får den bedst mulige skioplevelse.

Anbefalinger til nybegynderen på ski ..

Alpe d'Huez

Begyndervenlige pister og masser af solskin i Frankrig.

Læs mere om Alpe d'Huez

Alpe d'Huez er intet mindre end en oplagt destination for begynderen. Her er du så tæt på garanti for både sol og sne, som du overhovedet kan komme. Desuden ligger pisterne strategisk godt - alle pister, der udgår fra byen, er begyndervenlige, mens de mere udfordrende pister ligger længere ude i området. Derudover byder Alpe d'Huez både på fransk alpestemning for alle pengene, i den ældre bydel, mens der i den nyere bydel både kan gå på opdagelse i butikker, eller besøge byens sportscenter. 

Har du spørgsmål til

Alpe d'Huez?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Livigno

Alsidigt, toldfrit og overskueligt område i Italien

Læs mere om Livigno

Denne toldfrie italienske by byder på skiløb til flere niveauer. Omend du er rutineret og velkendt på pisterne, almen skiløber, eller hel nybegynder, så har Livigno helt sikkert udfordringer klar til dig. Det gør også området til en ideel destination grupper med forskellige forudsætninger og udgangspunkt. 

Har du spørgsmål til

Livigno?

Maria Støckler

Tlf.: 3363 0345

maria@nortlander.dk

Passo Tonale

Højtbeliggende destination for alle i Italien.

Læs mere om Passo Tonale

I Passo Tonale, der ligger i 1883 meters høje, står du på ski henover to bjergkæder, Dolomitterne og Alperne. Fordi selve byen er placeret så højt, har du pisterne lige ude for døren, så det kunne næsten ikke være nemmere at komme på ski. Selve skiområdet er afslappet og derfor meget velegnet til nybegynderen.

Har du spørgsmål til

Passo Tonale?

Jonas Djernæs

Tlf.: 3363 0342

jonas.djernaes@nortlander.dk

Smuk udsigt i Obertauern med blå himmel og hvid sne

Obertauern

Nybegynder- og snesikre Obertauern i Østrig.

Læs mere om Obertauern

I Obertauern, der ligger i 1700 meters højde, står du på ski i helt op til 2300 meters højde - så kan du snakke om at have hovedet i skyerne. Skiområdet ligger lige omkring byen, så du har aldrig mere end 100 meter til pisterne. Desuden sørger højdemeterne for, at en stor del af pisterne er over trægrænsen, så chancen for at have en fantastisk udsigt, mens du suser ned af bjerget, er ret stor.

Har du spørgsmål til

Obertauern?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Wagrain

Den absolut mest begyndervenlige destination i Østrig!

Læs mere om Wagrain

Wagrain er et af danskernes foretrukne skirejsemål, og har været det i mange år. Her er der plads til alle, og især nybegyndere og børnefamilier har stor glæde af Wagrains 350 kilometer, primært blå og røde, piste. Den afslappede atmosfære og det begyndervenlige skiområde er ideelt til dem, der ikke er så trygge på skiene endnu - store som små.

Vi har selvfølgelig også en dansk skiskole i Wagrain, så alle har en chance for at excellere inden ugen er omme!

Har du spørgsmål til

Wagrain?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Skiferie i Zell am See med Danski

Zell am See

Udfordringer for alle i Zell am See i Østrig.

Læs mere om Zell am See

I Zell am See er der sørget for, at skiløbere på alle niveauer har noget at give sig til. Her er der alt fra sorte pister til begynderbakker, så både den garvede skientusiast, og den, der er på ski for første gang, har en chance for at få en god og udfordrende skioplevelse. Er I derfor en blandet gruppe, med forskellige niveauer, kan I med fordel tage på skiferie i Zell am See. Med et liftkort til Zell am See, får I desuden adgang til intet mindre end tre bjerge, så der er rigeligt med kilometer at begive sig ud på. 

Har du spørgsmål til

Zell am See?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Zell am Ziller

Stort område i Østrig, hvor alle kan være med.

Læs mere om Zell am Ziller

Selvom Zell am Ziller byder på intet mindre end 639 kilometer piste - og dermed er en af de største områder i Østrig, så er området særdeles begyndervenligt. Pisterne er blødere sammenlignet med skiområder af samme størrelsesforhold i for eksempel Frankrig, så er det din første gang på ski, skal du ikke lade dig skræmme. Samtidig er der, grundet terrænet og områdets niveauforskelle, gode muligheder for langture, hvilket er ideelt til dem, der endnu har lidt vaklende skifærdigheder.

Har du spørgsmål til

Zell am Ziller?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

FÅ ET TILBUD

Er du ny på ski? Så udfyld formularen herunder, så hjælper vi med et gratis, uforpligtende tilbud, som passer til dig og dit skiniveau.