Luksuriøse hoteller i Alperne

Skiferie med guldkant? Wellness og luksus i Alperne

Er du typen, der gerne vil have ekstra nydelse og komfort på din skiferie?

Hos Nortlander finder du en række af hoteller med et luksuriøst vibe, der tilbyder gode muligheder for afslapning i komfortable og velindrettede omgivelser.

LUKUSHOTELLER I FRANKRIG, ØSTRIG OG ITALIEN

Luksus har ingen boundaries, så du kan naturligvis finde et hotel der opfylder netop dine behov, uanset om skiferien går til FrankrigØstrig eller Italien.

Du vil fra første færd opleve, at alt generelt er mere nydeligt og i bedre stand. Værelserne er mere stilrent indrettede og der tilbydes et mere delikat madprogram end på de mere almindelige hoteller.

PLADS TIL FORKÆLELSE

Forestil dig at have din ømme, skitrætte krop dyppet ned i et dampende, brusende spabad, mens du nyder et glas perlende champagne, direkte fra køl. Det er blot noget af det du får, hvis du booker et ophold på et luksushotel hos Nortlander. Mange af hotellerne har et wellnessområde, hvor der typisk også er sauna samt diverse trænings- og massagefaciliteter.

HVEM BOR HER?

Luksushotellerne er som regel fri for børnefamilier samt helt unge og er derfor et oplagt valg for kæreste- eller vennepar, der gerne vil forkæle sig selv ekstra meget på deres skiferie.

Se vores luksuriøse hoteller i FrankrigØstrig og Italien herunder.

Anbefalinger til luksus skiferien ..

Hotel Principi di Piemonte

Varme og charme i Sestrieres kronjulvel

Se Hotel Principi di Piemonte her

Med dets tårne og spir samt bjergene i baggrunden, fremstår Hotel Principi di Piemonte som et mindre slot i udkanten af Sestriere – og der er da også god grund til at føle sig lidt adelig her. Fra det øjeblik du træder indenfor i varmen, vil du blive mødt med en følelse af varme, charme og velbehag.  Det charmerende hotel, der uden tvivl er et af de bedste af slagsen i området, har et afslappet udtryk, dog uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Principi di Piemonte byder på hyggelige og nydeligt indrettede værelser, et overdådigt wellness-område med stor swimmingpool, sauna, tyrkisk bad og spa-bad, fælles opholdsstue med pejs og halvpension.

3 gode grunde til at vælge Hotel Principi di Piemonte

 • Råhygge og komfort tæt på skiløbet
 • Lækre wellness-faciliteter
 • Det bedste hotel i hele Sestriere!

Elizabeth Arthotel

Skarpe linjer i hjertet af Ischgl

Fra gadeplan, står Elizabeth Arthotel skarpt – og særligt om aftenen, med dets fremtrædende balkoner, hvis glasfacader har et neonblåt skær. Det samme kan bestemt også siges, når du træder indenfor. Det moderne 5-stjernede hotel er nemlig gennemført ned til mindste detalje. Du vil få følelsen af at være trådt ind i perfektionistisk paradis, hvor alt står snorlige og hvor intet er overladt til tilfældighederne. Værelserne er enkle, stilfulde og luksuriøst indrettede. Derudover har Elizabeth Arthotel alt hvad hjertet begærer: Wellness-område med udsigt over bjergene, indendørs pool med dertilhørende poolbar samt et fitnessområde der siger sparto.

3 gode grunde til at vælge Elizabeth Arthotel

 • Suveræn halvpension
 • Splinternyt fitnessområde
 • Byliv og gondollift lige ved døren

Hotel Daria-I Nor

Gastronomisk spa-paradis i Alpe d'Huez

Se Hotel Daria-I Nor her

Hotel Daria-I Nor er et spritnyt 5-stjernet hotel i solrige Alpe d'Huez. Fra hotellet, der praktisk talt ligger på pisten – og kun 20 meter fra liften – kan du nyde en bekvem skiferie i gourmetens navn. Hotellet har nemlig hele to gourmetrestauranter – den ene hvorfra du kan nyde en fabelagtig halvpension. Værelserne er forskellige i udtryk – nogle minimalistiske og rustikke, andre mere pyntede og mondæne – dog med det til fælles, at de alle scorer højt på modernitet, luksus og komfort. Wellness ligger også højt på dagsordenen, med et spaområde på hele 800 kvadratmeter! Der med andre ord masser af luksus og velvære at boltre sig af, hvis dit næste skiferieophold går til Hotel Daria-I Nor.  

3 gode grunde til at vælge Hotel Daria-I Nor

 • Kæmpe spaområde
 • Halvpension m. gourmet
 • Ski-in/ski-out

 

Hotel Principe delle Nevi

Et wellness-eventyr i højtbeliggende Cervinia

Vil du gerne kigge på stjerner mens du flyder rundt, udenfor, i en dampende pool? På det 5-stjernede Hotel Principe delle Nevi, får du et udbud af wellness-faciliteter, der er ud over det sædvanlige. Med opvarmet indendørs og udendørs pool, sauna, dampbad, jacuzzi, 'rainforest shower', yoga-område, adskillige former for massage og mere til, er der nok at tage sig til i velværets navn. Det yderst luksuriøse hotel, der ligger på en skråning lidt uden for byen, har egen afterski-bar med direkte adgang fra pisten, samt tre forskellige restauranter – en af dem inklusiv gourmet-halvpension. Fra den skønne fælles altan kan du desuden nyde en majestætisk udsigt til områdets sneklædte bjerge. What's not to like?

3 gode grunde til at vælge Hotel Principe delle Nevi

 • Exceptionel wellness
 • Ski-in/ski-out
 • Egen bar direkte ved pisten

Hotel Marietta

Komfort og rummelighed i Obertauern

Se Hotel Marietta her

Hotel Marietta er noget for sig. Det er luksuriøst. Det er komfortabelt. Og nå ja, så er det rummeligt. Det skal forstås på den måde, at hotellet kan rumme alle – selv børn. Men bare rolig: Du kan være sikker på at holde dit voksen-space intakt – der er nemlig sørget for, at børnene har deres helt eget, fyldt med aktiviteter. Samtidig kan du nyde godt af det børnefri wellnessområde m. spa, dampbad, udendørssaunaer og liggestole til fri afbenyttelse. På Marietta kan du finde værelser til enhver lejlighed – alle lækre og yderst komfortabelt indrettede. Ved buffeten m. halvpension er der desuden sørget for, at du kan sætte dig til bords afsides større forsamlinger. Således kan alle – familier som kærestepar – nyde deres ferie side om side, i ro og mag. 

3 gode grunde til at vælge Hotel Marietta

 • Stort og rummeligt med masser af faciliteter
 • Børnefrit wellnessområde
 • Egen skiudlejning og skiskole på hotellet

Hotel Fitz Roy

Eksklusivt chalet-hotel i pulserende Val Thorens

Se Hotel Fitz Roy her

Hvis du gerne vil bo i luksus – tæt på både lift og by – i et af verdens aller bedste skiområder, er det fem-stjernede Hotel Fitz Roy noget for dig! Hotellet har en vis form for klassisk elegance over sig. De mørke, varme mahogni-lignende toner på vægge og paneler, der er at finde på værelserne såvel som i hotellets afdæmpede pejse-lounge, giver således hotellet et sofistikeret look der bidrager med et vibe af alpin mondænitet og professionalisme. Hotellet byder på en lækker morgenmadspension, og på den store sydvendte terrasse med bjergtagende panoramaudsigt, kan du nyde godt af udeservering i eftermiddagssolen. Efter en fysisk aktiv dag på pisterne, kan du desuden flade ud i poolen eller spaen, som du finder i Fitz Roys bekvemme wellnessområde.

3 gode grunde til at vælge Hotel Fitz Roy

 • Sofistikeret, elegant og afdæmpet luksus
 • Skønt wellnessområde
 • Ski-in/ski-out tæt på centrum

Hotel Der Waldhof

Idyllisk vinterhygge i Zell am See

Se Hotel Der Waldhof her

Hotel Der Waldhof ligger helt magisk, i bunden mellem to bjergskråninger. Omgivet af sneklædte grantræer fra alle sider, vil du få følelsen af at bo i et romantisk winter wonderland, som det normalt kun ses på film. Hotellet fremstår moderne, hyggeligt og komfortabelt og er for dig, der ønsker bekvemmelighed på skiferien – både på hotellet og i sneen. Via en skisti fra hotellets skikælder, er du direkte forbundet med skiområdet. Du kan dermed løbe på ski næsten helt til døren, før de behøves klikkes af! Og hvad bedre kunne du tænke dig, end rendyrket afslapning i spaen, efter en lang dag i sneen? Hertil byder Der Waldhof på et 850 kvm stort wellness-område at boltre sig på. Opholdet er inklusiv halvpension og har desuden en masse faciliteter til børn, hvis du rejser med familien.

3 gode grunde til at vælge Hotel Der Waldhof

 • Billedskøn beliggenhed
 • Kæmpe wellnessområde
 • Enestående ski-in/ski-out

FÅ ET TILBUD

Vil du gerne have et tilbud på en luksuriøs skiferie? Så udfyld formularen herunder, så vender vi tilbage med et tilbud til dig.