Ta' på herreskitur til Alperne

Den ultimative herretur Tag på skiferie med gutterne!

Der er sjældent noget, der har sagt herretur, så meget som en skitur med alle gutterne. Adventure og afterski er hovedingredienserne i denne opskrift, der - ligesom mænd, er simpel. Det skal være lækkert og luksuriøst, men stadig enkelt, ligetil og nemt. 

Derfor har vi samlet en række destinationer, der alle understøtter konceptet, så I blot skal fokusere på at pakke kufferten.

4 GODE DESTINATIONER TIL HERRETUREN

MERE END FEDT SKILØB

De fire destinationer byder alle på eminent skiløb med mange hundrede kilometer piste, hvor I helt sikkert kan få tiden til at gå i løbet af dagen. Skulle I stadig have energi tilbage efter en dag på ski, så har alle fire byer også andre aktiviteter at byde på, så der er adventure for alle pengene. 

Hen ad aftenen venter der både kulinariske oplevelser, og sidst, men ikke mindst afterski udover det sædvanlige. En herretur er en herretur, og man kan ikke sige A uden at sige B, så det er klart, at vi har fundet fire destinationer med uovertruffen og prisbelønnet afterski, samt fantastisk byliv generelt.

Læs mere om de fire destinationer herunder.

Anbefalinger til herreskituren ..

Ischgl

Sublimt skiløb og eminent afterski i Østrig.

Læs mere om Ischgl

I Ischgl får du alt, du drømmer om - og lidt mere. Det er en destination med skiterræn i absolut verdensklasse. De 235 kilometer pister bevæger sig desuden udover Østrigs grænse og ind i Schweiz, så her er der virkelig mulighed for at bevæge sig udenfor grænserne. Derudover hersker Ischgl over et eminent byliv med uovertruffen afterski. Alt i alt det perfekte sted for en skitur med gutterne. 

For at gøre årets herretur komplet, kan I med fordel tjekke ind på Hotel Sylvia, der er et centralt placeret hotel med alt, hvad du har brug for på skiferien.

Har du spørgsmål til

Ischgl?

Jonas Djernæs

Tlf.: 3363 0342

jonas.djernaes@nortlander.dk

St. Anton

Verdensklasse skiløb og afterski venter i St. Anton i Østrig!

Læs mere om St. Anton

Denne tidligere VM by byder på det meste - sublime skiforhold, spa, wellness, verdensklasse afterski, og fem-stjernede restauranter, for blot at nævne noget af alt det, der gør St. Anton til et oplagt valg, hvis du skal på skitur med gutterne. Her er der nok at tage fat på, og I er garanteret aldrig at komme til at kede jer. 

Uanset, hvordan I foretrækker at bo, så har I muligheden for det i St. Anton, der består af alt fra hyggelige chaleter og mondæne luksushoteller, til mere beskedne lejligheder. Vi kan dog anbefale Traxl, som et godt bud på en lejlighed til herreturen, da I her har mulighed for at slappe helt af efter en lang skidag - og komme billigt på ski.

Har du spørgsmål til

St. Anton?

Frederik Stoltenborg

Tlf.: 3318 8359

frederik.stoltenborg@nortlander.dk

Saalbach/Hinterglemm

Et mekka for afterski og offpiste venter i Saalbach-Hinterglemm i Østrig!

Læs mere om Saalbach/Hinterglemm

En mere ideel destination for årets herretur på ski findes ikke! I Saalbach/Hinterglemm finder du det vildeste afterski i Østrig. Området har flere gange vundet priser, netop for deres afterski. Og hvis dette ikke var nok til at begynde at pakke kufferten, så råder Saalbach/Hinterglemm desuden over et fremragende skiområde, hvor især offpiste-forholdene er værd at fremhæve. 

Går herreturen mod Saalbach/Hinterglemm, så anbefaler vi jer at tjekke ind på Hotel Pinzgauerhof.

Har du spørgsmål til

Saalbach/Hinterglemm?

Kristian Wolsing

Tlf.: 3311 3901

kristian.wolsing@nortlander.dk

Val d'Isère

Et overflødighedshorn af muligheder på herreskituren i Val d'Isere i Frankrig.

Læs mere om Val d'Isere

Val d'Isère byder, udover sine 350 kilometer piste, på en lang række muligheder. Her er der tale om en by, der tilgodeser langt de fleste. Det er næsten ligegyldigt, hvad I søger - omend det er luksuriøse restauranter, shopping, delikatesseforretninger, uovertruffen byliv og afterski, eller sågar en svømmehal, så har Val d'Isère det, I leder efter. Der er således nok at lave efter en dag på ski.

Er I ude efter den ultimative herretur, så anbefaler vi Hotel Victoria Lodge, der er et lækkert hotel med alt, hvad der dertil hører. Så kommer I aldrig til at mangle noget på årets herreskitur!

Har du spørgsmål til

Val d'Isère?

Jonas Djernæs

Tlf.: 3363 0342

jonas.djernaes@nortlander.dk

FÅ ET TILBUD

Skal du have alle gutterne med på skiferie? Så udfyld formularen herunder, så gør vi arbejdet for dig.