Den ultimative børneskiferie

Den bedste familieskiferie SnowKids = børnevenlig skiferie

SnowKids - på familie skiferie med børn

Hos Nortlander vil vi gerne gøre det nemt for dig at have børnene med på skiferie. Derfor har vi også udvalgte destinationer og hoteller, hvor vi sætter dine børn 100% i fokus. Det indebærer dansk skiskole med danske instruktører, så dine børn rigtig kan få en på opleveren, børneguider der hygger om dem, børnepasning og ikke mindst arrangementer, som vi laver for de mindste. Det er vigtigt for os, at dine børn føler sig godt tilpasse og trygge, når familien rejser med Nortlander.

Det koncept har vi valgt at kalde for SnowKids.

SnowKids og Pandan Pingu

Pandaen Pingu er SnowKids’ maskot. Han er vintersportens, og pandaernes, svar på Tarzan. Han skulle fragtes fra Kina til en zoologisk have i Sydamerika, men blev tabt af containerskibet og strandede på Sydpolen, hvor han voksede op blandt pingviner. Pingvinerne blev Pingus’ familie, og de lærte ham alt det, han ved i dag. Som f.eks. at kælke og stå på ski i sneen. Nu bor han i Alperne og elsker at bruge sin tid sammen med alle de SnowKids børn der kommer på besøg.

Han er så absolut den blødeste og rareste Panda i Alperne... Han har fødselsdag hver uge og elsker at fejre den sammen med alle de SnowKids børn der kommer forbi hotellet. Desuden har Pandan Pingu slået sig sammen med vores børneguider og står for hver uge at have et sjovt og spændende program klar med sjove aktiviteter og gode oplevelser. 

En del af SnowKids konceptet er desuden, at vi tager over, så mor og far kan få en pause. Så skal vi nok sørge for sjove oplevelser og gode tide for dine børn! 

Tag en slapper og nyd sneen - lad os passe dine børn

Du er vel kommet for at holde ferie, ikk’?  

I så fald kan jeg fortælle dig, at vi på alle tre destinatiner kan tilbyde børnepasning, så du kan slappe helt af. Bare rolig, vi overlader selvfølgelig din børn i trygge hænder hos vores søde og børnevenlige personale. I Alpendorf foregår det på hotel Rothirsch af vores danske personale. I Livigno og Passo Tonale er det vores børneguider der tager sig af pasningen på hhv. Hotel San Rocco og hotel Panorama.

OBS! For at vi kan tilbyde børnepasning, er det vigtigt at understrege, at dine børn skal være blefri.

Husk at booke børnepasning hjemmefra, inden du tager afsted.

 • 3 dages børnepasning fra kl. 9.00 - 12.00 - DKK 795,-  
 • 5 dages børnepasning fra kl. 9.00 - 12.00 - DKK 995,-

Hvorhenne kan jeg finde SnowKids konceptet?

Det kan du i Alpendorf, Passo Tonale og Livigno. Alt efter, hvor du vælger at rejse hen, er der forskellige ting på programmet, både for de voksne og de små. Læs med her, 

Hotel Rothirsch i Alpendorf

I Alpendorf-Wagrain har vi et hotel (Rothirsch), som på mange måder minder om Nortlanders egne koncepthoteller. Vi har smilende dansk personale, god og sund mad lavet af danske kokke og ikke mindst beliggenhed tæt på pisten.

Med SnowKids gør vi det nemt og lækkert at have børnene med på familieskiferien. Vores allervigtigste mission på hotel Rothirsch er, at børnene kommer i fokus og har det godt. Derfor har vi sørget for dansk personale, så de små har det rart og føler sig trygge. 

Rothirsch ligger for foden af en grøn piste, hvor der desuden er dansk skiskole. Du kan altså går direkte fra hotellet og hen til skiskolen. Og der er heller ikke langt for dem i små skistøvler! 

Vi glæder os til at byde både SnowKids og forældre velkomne på Rothirsch i Alpendorf med følgende: 

 • Børnevenligt dansk personale
 • Legerum på hotellet kun for børn
 • Børnevenlig og sund mad
 • mulighed for at spise fra klokken 18.00
 • Børneguider
 • Dansk skiskole
 • Børne ugeprogram
 • Og selvfølgelig Pandaen Pingu til at løfte enhver fest! 

Passo Tonale og Livigno

I Passo Tonale og Livigno kan vi også prale af at have indført vores SnowKids koncept. 

Konceptet er på mange måder det samme med den forskel at børnepasningen foregår på Hotel San Rocco i Livigno og Hotel Panorama i Passo Tonale. På disse hoteller er personalet ikke dansk, men personalet er super venligt og gode til børn. Det er selvfølgelig vores søde danske børneguider der tager sig af pasningen her. 

Vores kære maskot, Pandaen Pingu, er selvfølgelig også til stede både i Livigno og Passo Tonale til at fejre sin fødselsdag og hygge med alle SnowKids. 

Fordele med SnowKids

Børnepasning

Efterlad børnene hos vores søde og børnevenlige personale

Du kan booke børnepasning hjemmefra. Vælg mellem 3 eller 5 dage: 

 • 3 dages børnepasning fra kl. 9.00 - 12.00 - DKK 795,-  
 • 5 dages børnepasning fra kl. 9.00 - 12.00 - DKK 995,-

Nortlander børneguider

På vores SnowKids destinationer er dine børn i trygge hænder hos vores børneguider

Vi sørger for at ansætte erfarne børneguider på vores SnowKids destinationer, som står for at lave børneaktiviteter, festlige arrangementer, således du kan slappe af og få lidt ekstra tid på pisten. 

Dansk skiskole

Vi tilbyder også dansk skiskole på vores SnowKids destinationer

Dansk Skiskole

Som en del af vores SnowKids koncept, tilbyder vi dansk skiskole med danske instruktører, så dine børn får så meget ud af undervisningen som muligt. Vi har desuden dansk skiskole andre steder end i Alpendorf, Passo Tonale og Livigno. Tryk på knappen til højre for at læse mere.