Skileje og dansk skiskole

Lej udstyret hjemmefra Skileje og dansk skiskole

Gør det nemt for alle hjemmefra

Vi anbefaler, at du lejer skiudstyr i forbindelse med bestilling af din rejse. Dermed er du sikker på at få det rigtige udstyr i forhold til dine skikundskaber og erfaring på ski. Samtidig har du det fulde overblik over de samlede rejseomkostninger. Du har naturligvis mulighed for at ombytte udstyret, hvis det skulle blive nødvendigt under ferien.

Priser og detaljer vedrørende skiudlejning og skiskole finder du ved at gå ind på det pågældende rejsemål.
Ved det enkelte hotels side findes informationerne under "Skileje, skiskole og liftkort".
På destinationens side hedder det "Skileje".

For enkelte destinationer, kan man ikke bestille hjemmefra, hvilket er årsagen til, at der ikke er angivet priser.

Tre gode grunde til, hvorfor du bør leje ski hjemmefra

  1. For det første er det billigere. Hvis du bestiller hjemmefra, sparer du 10-15% i Italien og Østrig og hele 20% i Frankrig
  2. Du får god vejledning, inden du tager afsted, så du er sikker på at få det rigtige udstyr
  3. Alt er betalt hjemmefra. Så skal du ikke tænke på det, når du kommer frem.

Hvordan fungerer skileje rent praktisk?

I forbindelse med, at du bestiller skileje hjemmefra, udsteder vi vouchers, som du blot afleverer i skiudlejningen på rejsemålet.

Der indgår ikke forsikring i priserne, men det er muligt at tegne i butikken, når du afhenter skiudstyret på destinationen. Den dækker ved eksempelvis tyveri og reducerer selvrisikoen. (Gælder ikke Cervinia)

Nedenfor kan du læse mere om de forskellige skileje-pakker vi udbyder:

 

Børneskiskole - En god investering i dine fremtidige skiferier

Skiskoler i Frankrig

I Frankrig tilbyder vi dansk børneskiskole for begyndere og letøvede på følgende destinationer;

I Alpe d'Huez tilbyder vi dansk skiskole fra 5-årsalderen. Vi har til sæsonen 2019/2020 forhånds booket en dansk skilærer, som vi bruger i uge 52, 1, 4, 5, 6, 7, 8 og 9. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at booke. 

VIGTIGT: Du skal være opmærksom på, at ESF hold altid starter søndag.

Skiskole i Østrig

I Østrig tilbyder vi skiskole på følgende destinationer:

Skiskole i Italien

I Italien kan vi tilbyde dansk børneskiskole i:

Find og bestil din skiferie her

OBS! Ovenstående gælder udelukkende børneskiskole.

Hvis du ønsker at bestille skiskole på voksenhold, er det også muligt. Vi kan dog ikke garantere, at skiskolen afvikler voksenhold ved for få tilmeldinger.

Hvis der ikke er en dansk instruktør til dit barns hold, kører minimum en af vores guider med som oversætter.

Skileje-pakker

Bronzepakke

Ski til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber. Typisk 0-5 års skierfaring. En blød ski der gør at skien er nemmere at håndtere. Skiene bliver oftest udleveret kortere end personen selv, da svingradiussen dermed mindskes.  Udstyret kan være op til 3 år gammelt, men godt vedligeholdt. Til skiløberen som færdes mest på grønne og blå pister.

Sølvpakke

Ski til den erfarende og øvede skiløber. 4-8 års erfaring. Her kan du få ski i flere varianter hvor små detaljer i skien gør den mere brugervenlig. En lidt stivere type ski for at give en bedre føling på pisten. Ski der er højest 2 år gamle. Denne pakke er til dig som kører flest blå og røde pister. Denne type består blandt andet af: Rossignol, Salomon, Fischer, Volkl.

Der kan lejes snowboard i denne kategori 

Guldpakke

De nyeste ski eller fra sidste sæson. Ski der passer til en meget øvet skiløber, typisk med ca 9 års skierfaring. Detaljer der gør skien hurtig og stabil på pisten. Til dig som behersker alle sværhedsgrader. Stort udvalg af udstyr, hvor du kan vælge imellem mange modeller fra blandt andet: Atomic, Rossignol, Salomon m.v.

Der kan lejes snowboard i denne kategori

Platinpakke

Top skien til den meget erfarne skiløber, der virkeligt vil udfordres både på og udenfor pisten. Alle skiene er specielt udvalgt så det kun er de bedste top modeller fra dette år, der er både Free Ride, All Mountain, Racing, Piste og Worldcupski.