Prisgaranti

Book tidligt og få fuld fortrydelsesret på din skiferie Hos os får du prisgaranti!

Prisgaranti med Nortlander

Det er med stor glæde, at jeg, i spidsen for et af Skandinaviens største skirejseselskaber, kan give fuld prisgaranti på alle vores skirejser. Din støtte skal nemlig komme dig til gode. Det er derfor kun naturligt, at vi, med vores voksende indkøbsvolumen hos vores leverandører, lader priserne falde til fordel for dig. 

Jeg garanterer dig således Danmarks bedste priser på skiferier. Det betyder med andre ord, at du ganske enkelt ikke kan købe den samme skiferie hos nogen anden dansk skirejseudbyder til en lavere pris end hos os.

Skulle du imod forventning finde en identisk rejse (samme transportform, afgang, hotel og serviceydelser) i den samme periode hos et andet dansk skirejsebureau til en lavere pris end angivet her på siden, så sætter jeg straks prisen ned til det samme og udbetaler naturligvis prisdifferencen.

Totalpriser – alt er inkluderet i de priser, du ser her på nortlander.dk

Jeg vil gerne slå et slag for vores koncept ”Totalpriser”. Det er vigtigt nemlig vigtigt, at du er opmærksom på, at vi hos Nortlander inkluderer alle kendte og obligatoriske udgifter i vores priser. Det vil sige, at der i din pris indgår alle kendte skatter, afgifter, lufthavnsskatter, bidrag til Rejsegarantifonden samt bustransport til og fra lufthavnen, såfremt du køber en pakkerejse med fly.

Såfremt at slutrengøring, sengelinned og/eller håndklæder skal betales hjemmefra, vil dette også indgå i prisen.

Book din skiferie nu – jo før jo større udvalg

Du kan med fordel booke din skiferie allerede nu. Jo før du bestiller desto større udvalg sikrer du dig. Og det er altid de bedste pladser der ryger først.

Sidste år måtte vi melde udsolgt på flere destinationer i højsæsonen allerede i august måned, så få drømme-skiferien i hus og book allerede nu.

Det med småt 

For at indløse prisgarantien, skal du blot dokumentere skriftligt, at du har fundet samme skirejse billigere senest 14 dage efter, at du har bestilt din rejse og aldrig senere end 15.12.2018. 

Prisgarantien gælder for rejser booket til og med 1.12.2018 og omfatter udelukkende officielle listepriser - og ikke særligt rabatterede produkter, gruppepriser, restpladser mv.

Jeg vil med disse ord ønske jer et rigtig godt efterår – jeg håber vi ses i sneen til vinter!

Med venlig hilsen

Tobias Bruun
Nortlander Skitours A/S