Nortlander guideservice

Guideservice hos Nortlander Veluddannede skiguider

Spar tid og fokusér på dit skiløb og hygge
På alle vores destinationer i Alperne, har vi veluddannede guider. De vil gøre alt for, at yde den bedste support og service, så jeres skiferie bliver fyldt med sjove oplevelser og gode minder.
 
På en skiferie synes vi, der skal være fokus på hygge, samvær og maksimal tid på pisterne. For at I kan opnå dette, sørger guiderne for liftkort, bagageopbevaring, relevant information, hjælp ved leje af ski, skiskole etc. Det vil med andre ord sige, at de sørger for alt det, man typisk bruger ½-1 hel skidag på, hvis man vælger en ”gør-det-selv-skiferie”.
Vores guider står klar til at modtage jer på alle togstationer og lufthavne, og er du kør-selv gæst, mødes du med en guide, når du ankommer på destinationen. Rejser i med bus, vil der være en guide, der møder jer senest ved ankomsten til destinationen.
 
Guiderne sørger også for eventyr ved siden af skiløbet. De sammensætter et Nortlander menu-kort, med masser af spændende aktiviteter, der passer til den enkelte destination. Nogle af de faste aktiviteter er eksempelvis: pistevisning, picnic og afterski.
Kontakt
Man er altid meget velkommen til at kontakte vores guider. Guiderne kan altid findes på afterski ellere træffes på deres servicetelefon, der har åbent hver dag. Vores guider vil altid være behjælpelige med, reservation af bord på diverse restauranter, bestilling af off-pist instruktion, paragliding, eller hvad der måtte falde jer ind.
 
Vi uddanner hvert år ca. 60 nye guider, der alle gennemgår vores eget guidekursus. Vi gør meget ud af uddannelsen, så de er bedst muligt rustet til at give jer den ultimative skiferie.
 
Vores guideteam glæder sig til, at byde dig velkommen.