Job i Alperne 2018/2019

Hotelpersonale til vores hoteller i Alperne Er du klar til en sæson i Alperne?

ALLE STILLINGER FOR SÆSONEN 2018/19 ER BESATTE

Vi tager derfor ikke længere mod ansøgninger for jobbet som Hotel Manager. 

Hvis du kunne tænke dig et andet job i alperne, har vi stadigvæk lidt tilbage. 

Læs mere om vores jobs her

Nortlander søger lige nu Danmarks bedste hotelpersonale

På vores hyggelige alpehoteller, med plads til alt mellem 25 og 105 gæster, vil det være din opgave at give vores gæster den bedste service. Dit arbejde består af at servicere jeres gæster i restauranten, både morgen og aften, samt at gøre rent og rydde op på hotellet. Vigtigst af alt er gæsterne og den service I giver dem - derfor ønsker vi personale, som er smilende og motiveret for at give gæsterne en fremragende ferie.Som hotelpersonale skal du arbejde sammen med svenske og danske kollegaer, og fælles for jer alle er, at I elsker at stå på ski.

Hvad vi tilbyder dig 

Et spændende arbejde med gode forhold hvor du i samarbejde med din hotelmanager får ansvaret for glade og forventningsfulde gæster. Derudover venter uforglemmelige oplevelser, nye kammerater, udfordringer og Europas bedste skiløb på dig - alt i alt sætter vi rammerne for, at du kan få en fantastisk skisæson.

På vores hyggelige alpehoteller, med plads til alt mellem 25 og 105 gæster, vil det være din opgave at give vores gæster den bedste service. Dit arbejde består af at servicere jeres gæster i restauranten, både morgen og aften, samt at gøre rent og rydde op på hotellet. Vigtigst af alt er gæsterne og den service I giver dem - derfor ønsker vi personale, som er smilende og motiveret for at give gæsterne en fremragende ferie.Som hotelpersonale skal du arbejde sammen med svenske og danske kollegaer, og fælles for jer alle er, at I elsker at stå på ski.

Vores krav til dig 

Det er vigtigt for os, at alle vores gæster får en uforglemmelig skiferie, når de rejser med os. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at du er indstillet på at hjælpe os med at opnå dette mål.

Vi har brug for, at du:

  • Er serviceminded og har minimum 6 måneders erfaring fra servicebranchen.
  • Er minimum 19 år.
  • Møder nye mennesker med et smil.
  • Har lyst til at lære nye mennesker at kende.
  • Gerne vil blive bedre på ski, snowboard, telemark, etc.

Er det tilfældet? Så er du lige noget for os! 

Yderligere information og ansøgning 

Sæsonen strækker sig fra primo december 2018 til ultimo april 2019. Vi tilbyder ordnede forhold inklusiv transport, indkvartering, forsikringer og kost - foruden løn som naturligvis indgår i din ansættelseskontrakt.

Det er ikke et krav, at du er uddannet tjener eller bartender, men det er selvfølgelig et kæmpe plus med erfaring fra branchen.

For at ansøge, skal du følge nedenstående link. Du bliver derefter sendt videre til vores ansøgningsside, hvor du skal svare på nogle spørgsmål. Det er også her du uploader dit billede, CV og ansøgning.

Ansøg her! 

Hvis du har spørgsmål til jobbet eller vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os via mail på hoteljob@skinetworks.com eller ringe ind på 3363 0340. 

Der holdes løbende jobsamtaler i København og Aarhus i perioden medio maj til ultimo september.

Vi glæder sig til at høre fra dig

Servicepersonale - hvad går det ud på? Dine arbejdsopgaver, når du ikke står på ski

En del af et team

Du kommer som servicepersonale på et af vores hoteller til at indgå i et ungt, dynamisk og top motiveret team af svenske og danske kollegaer, som ligesom dig elsker at stå på ski. Jeg lægger vægt på, et afslappet men professionelt arbejdsklima, hvor du har mulighed og plads til at udfolde dig, men hvor arbejdsmoralen er høj, når vi er på arbejde.

Dine arbejdsopgaver består primært i den tætte kontakt med Nortlanders gæster, da I kommer til at være deres faste holdepunkt i løbet af deres skiferie. Herudover er der både morgen- og aftenservering i restauranten, samt rengøring og oprydning.

I løbet af ugen, vil du desuden være med til at planlægge og afholde vores populære arrangementer samt forberede ankomst og afrejse for gæsterne.

Mine krav til dig

Det er ekstremt vigtigt for mig, at alle vores gæster får en uforglemmelig skiferie, når de rejser med Nortlander. Derfor er det også ekstremt vigtigt, at du er indstillet på, at hjælpe mig med opnå dette mål.

Som kommende servicepersonale er du:

Motiveret, smilende og servicemindet. Det er desuden vigtigt, at du besidder en god ordenssans, situationsfornemmelse og sund fornuft. Du elsker at engagere dig i andre mennesker og er social, positiv og veltalende.

Det er ikke et krav, at du er uddannet tjener eller bartender, men det er selvfølgelig et kæmpe plus, med erfaring fra branchen. Derfor har vi i år valgt, at opdele jobbet i tre niveauer:

  1. Du har aldrig arbejdet som bartender eller tjener før, men har en seriøs holdning til servicekonceptet.
  2. Du har arbejdet i branchen som bartender eller tjener før, eller du har haft en sæson som serviceperson
  3. Du vil gerne have mere ansvar, og påtager dig stillingen som enten barchef, restaurantchef eller souschef. 

Jeg tilbyder dig

Som servicepersonale på et af vores hoteller, kan jeg tilbyde dig et spændende og energisk arbejde med gode kollegaer i et af verdens bedste skiområder. Du får ansvaret for glade og forventningsfulde skigæster, som kommer ned til hyggelige og afslappede omgivelser.

Du får gode arbejdsforhold og et selvstændigt arbejde, hvor du i samarbejde med din hotelchef sætter rammerne for din hverdag. Herudover venter uforglemmelige oplevelser, nye kammerater, udfordringer og Europas bedste skiløb på dig - alt i alt tilbyder jeg dig en fantastisk skisæson!

Transport ud og hjem, bolig, mad, samt løn indgår selvfølgelig i ansættelseskontrakten.