Job hos Nortlander Få dit livs oplevelse i Alperne

eller på kontoret i København

Vi er altid på udkig efter de rigtige mennesker, hvad enten du vil arbejde på kontoret i København eller i Alperne. Vi bestræber os på at finde de bedste personligheder til at varetage vores interesser ude på destinationerne rundt omkring i de østrigske, italienske og franske Alper eller på kontoret i København.

Forskellige jobs - samme formål

Uanset om du er på sæson med os i Alperne eller arbejder på kontoret i Danmark, så arbejder vi altid for det samme - at give vores gæster den bedste oplevelse før, under og efter skiferien. Du vil få en god arbejdsplads, hvor din udvikling vil være i centrum - og så vil du få en masse personlige udfordringer, skioplevelser med nye bekendtskaber og oplevelser for livet. 

Vil du være en del af Nortlander? Se alle vores ledige jobs her

JOB I ALPERNE

Vil du med til Alperne? Så se de forskellige jobmuligheder her.

HOTELPERSONALE

Som hotelpersonale på et af vores egne hoteller i Frankrig eller Østrig, får du et spændende og varieret arbejde, hvor dit hovedansvar bliver at tage dig af vores mange skigæster. 

Læs mere om jobbet som Hotelpersonale her

HOTEL MANAGER

Som Hotelmanager får du en oplevelse for livet, samtidig med at du bliver stillet over for en masse arbejdsmæssige udfordringer, som vil give dig fremtidig arbejdserfaring med ledelse og administration med mere.

Læs mere om jobbet som Hotel Manager her

DESTINATIONSGUIDE

Vi sætter snart jagten igang efter næste sæsons allerbedste skiguider til at tage vare om vores gæster nede på vores destinationer i Alperne. Skal det være dig? 

Læs mere om jobbet som Destinationsguide her

LEDER

Har du det godt med at tage ansvar? Så er stillingen som destinationschef, Area Manager eller lufthavnsansvarlig måske lige noget for dig.

Læs mere om jobbet som leder i Alperne her

KØKKENCHEF

Som Køkkenchef har du ansvaret for at hotellets gæster får veltilberedt og velsmagende mad der begejstrer med masser af madglæde under hele deres ophold. 

Læs mere om jobbet som køkkenchef her

KOK

Som kok har du mulighed for at sætte dit eget præg på maden til vores sultne gæster efter en dag på ski.

Læs mere om jobbet som kok her

KØKKENASSISTENT

Som køkkenassistent får du mulighed for udvikling, læring, ansvarstagen og forståelse for madlavning.

Læs mere om jobbet som køkkenassistent her

BARCHEF

Vi søger en barchef til vores bar, Petite Masion, i Tignes. Baren ligger i forbindelse med vores eget hotel, Hotel Curling, som er placeret midt på torvet i Tignes. Baren fokuserer primært på at sælge cocktails til det lidt ældre publikum, og ligger derfor stor vægt på kvalitet, service og servering.

Læs mere om jobbet som barchef her

FOOD MANAGER

Som Food Manager hos Skinetworks i Østrig, er du leder for seks køkkenteams fordelt på fem destinationer. Du vil have ansvaret for køkkener der dagligt serverer mad for 650 gæster tilsammen på tværs af Østrig samt vores a la carte restaurant med plads til 35 spisende gæster.

Læs mere om jobbet som Food Manager her

JOB I KØBENHAVN

SÆLGER

Vi søger nu en sælger til vores hovedkontor i centrum af København. Jobbet omhandler salg af skirejser til Østrig, Frankrig og Italien – både via telefon og mail. Det er generelt et job med højt tempo.

Læs stillingsopslaget her.

KOMMUNIKATIONSPRAKTIKANT

Vi søger også en dygtig kommunikationspraktikant til kontoret i Aarhus eller København.

Læs stillingsopslaget her.