Job hos Nortlander Få dit livs oplevelse i Alperne

Eller på kontoret i København.... 

Vi er altid på udkig efter de rigtige mennesker, hvad enten du vil arbejde på kontoret i København eller nede i Alperne. Vi bestræber os på at finde de bedste personligheder til at varetage vores interesser ude på destinationerne rundt omkring i de østrigske, italienske og franske Alper.

Forskellige jobs, samme formål

Vi søger sprøde skiguider til at hjælpe vores gæster på destinationerne, hotelpersonale til at forkæle gæsterne på vores hoteller, hotelchefer til at holde styr på tropperne og ikke mindst kokke til at forkæle vores gæsters ganer... 

At være på sæson for Nortlander på en af vores destinationer er en oplevelse, du sent vil glemme og altid vil kigge tilbage på. Det er en broget blanding af personlige udfordringer, skioplevelser med nye bekendtskaber og oplevelser for livet. 

Her til højre kan du få et overblik over de stillinger, som du kan få i sæsonen 2019/2020. Vi åbner snart op for ansøgningerne! Skriv dig op her og få information som den første.

JOB I KØBENHAVN

Vi søger en dygtig sælger til vores kontor på Nørreport i København. Læs stillingsopslaget her.

Vi søger også en dygtig kommunikationspraktikant til kontoret i Aarhus eller København. Læs stillingsopslaget her.

JOB I ALPERNE

Vil du med til Alperne? Så se de forskellige jobmuligheder her.

Destinationsguider

Vi sætter snart jagten igang efter næste sæsons allerbedste skiguider til at tage vare om vores gæster nede på vores destinationer i Alperne. Skal det være dig? 

Læs mere om jobbet som Destinationsguide her

Destinationschefer

Har du det godt med at tage ansvar? Så er stillingen som Destinationschef måske lige noget for dig. Som Destiantionschef får du ansvaret for dit eget team af guider.

Læs mere om jobbet som Destinationschef her

Kok

Bliv kok på et af Nortlanders egne hoteller. Hvis du er uddannet kok og søger et udfordrende job i fantastiske omgivelser, så skal du ansøge som kok i Alperne. Du får mulighed for at sætte dit personlige præg på retterne og give vores gæster en udsøgt smagsoplevelse.

Læs mere om jobbet som kok her 

Køkkenchef 

Som Køkkenchef har du ansvaret for at hotellets gæster får veltilberedt og velsmagende mad der begejstrer med masser af madglæde under hele deres ophold. 

Læs mere om jobbet som køkkenchef her

Hotelpersonale

Som hotelpersonale på et af vores egne hoteller i Alperne, får du et spændende og varieret arbejde, hvor dit hovedansvar bliver at tage dig af vores mange skigæster. 

Læs mere om jobbet som Hotelpersonale her

Hotelmanager

Som Hotelmanager får du en oplevelse for livet, samtidig med at du bliver stillet over for en masse arbejdsmæssige udfrodringer, som vil give dig fremtidig arbejdserfaring med ledelse og administration m.m.

Læs mere om jobbet som Hotelmanager her

SKRIV DIG OP TIL SÆSONEN 2019/2020

Vil du have dit livs oplevelse i Alperne næste vinter? Så skriv dig op her, så kontakter vi dig, så snart vi åbner for ansøgningerne.