Lad os hjælpe dig Service med et smil

Det siger vore gæster

"Normalt plejer vi selv at finde/bestille pension, stå for transport m.m. - for så ved man, at der er styr på detaljerne, - men i år skulle det bare være "let", hvorfor årets skiferie blev en pakkerejse med Nortlander. Her oplevede vi allerede ved den indledende kommunikation via mail med Nortlanders kontor, en professionel optagethed af at finde den rigtige pension ift. vores behov..."

 - Christian Rosenkvist, Trustpilot

Tryghed med Nortlander

  • Mere end 25 års brancheerfaring 
  • Medlem Rejsegarantifonden 
  • Skandinaviens største udbyder af skirejser

Risikofri afbestilling til 1. oktober 2020

Hos Nortlander ved vi godt, at verden lige nu ikke er, som den plejer. Nortlander har alle år været medlem af Rejsegarantifonden, som stiller dig bedst muligt som gæst. Men derudover har vi også lavet en risikofri afbestilling til dig, så du trygt kan booke skiferien nu, men få alle dine penge tilbage, hvis du afbestiller skiferien inden 1. oktober 2020.

Det betyder, at du kan booke nu, og hvis situationen er uændret, du er forhindret i at rejse eller af andre årsager ikke vil på skiferie alligevel, så kan du afbestille skiferien og få alle dine penge tilbage frem til 1. oktober 2020.  

Så hvorfor ikke begynde at drømme? Udfyld formularen herunder, så hjælper vi dig med et tilbud på skiferien.

Få et tilbud på skiferien

Drømmer du om hvide bjergtoppe, powder og enestående oplevelser i Alperne? Gå drømmen i møde allerede nu og få styr på skiferien til 2020/2021.