Nortlander personaleture

Det er det sociale, der er i højsædet Tag på personaletur til Alperne

Dygtige, kvalificerede og dedikerede medarbejdere er nøglen til succes. For at kunne opretholde den slags medarbejdere skal der være noget at sigte efter. Nortlander Business danner de bedste rammer og det perfekte program, så der under firmarejsen ikke kun skabes gyldne øjeblikke, men også ærlige og værdsatte sociale relationer på tværs af afdelingerne i virksomheden.

Skab de gode relationer

Når folk skal skabe gode relationer, er sjove aktiviteter den bedste måde at skabe dem på. Når du tager dine medarbejdere med på ski til Alperne, får du automatisk en masse forærende med når du spænder skiene på med de høje bjerge som baggrund. De stille bliver måske dem der kører bedst, de lidt mere kække, måske knap så kække. Uanset hvad, vil I lære hinanden at kende under helt anderledes forhold og det vil ændre den måde dine medarbejdere og dig ser hinanden, men det er naturligvis ikke kun skiløbet vi kan sørge for. Skal det være en bowling turnering i St. Anton, en kælkekonkurrence i Val d'Isère, vild og sjov afterski i Iscghl eller teambuilding i Obertauern? Uanset hvad, så kan vi skabe aktiviteter der binder dine medarbejdere sammen på kryds og tværs i virksomheden.

Om Nortlander Business

Nortlander Business skaber omgivelserne til jeres firmarejse, vi gør dem sjove og inspirerende. Vi er innovative og sørger for at omgivelserne til det sociale arrangement bliver noget I sent vil glemme.

Hos Nortlander Business vil I blive mødt af over 15 års erfaring fra rejsebranchen. Igennem erfaring og stort kendskab til både Alperne og partnere, har vi nøje udvalgt nøgleprodukter, i form af indlogeringer og destinationer, hvor vi tilpasser alt efter jeres ønsker og behov. Vi håndterer alt fra forhandling med leverandører, logistik samt praktiske opgaver omkring aktiviteter og events. 

Vi glæder os til at gøre jeres drømme til virkelighed og skabe de bedste rammer og oplevelser for jeres virksomhed.

Vil du høre mere om mulighederne for at tage firmaet med på ski? Så ring direkte til Tobias Bruun på 33 18 83 55 eller udfyld nedenstående formular.

Lad os gøre arbejdet for dig...

Udfyld felterne herunder, så vender vi tilbage med et gratis, uforpligtende tilbud som passer dig og din virksomhed.