Nortlander Business

Specialister i skirejser til virksomheder! Nortlander Business

Firmaskiferie til Alperne

Konference, kick-off eller kunderejser til Alperne? Vi hjælper dig på vej.

I vores verden er mulighederne for din firmaskiferie uendelige. Vi skræddersyr en firmaskirejse til dig, fuldstændig, som du ønsker, det skal være, uden det behøver at koste spidsen af en jetjæger.

Der findes mange forskellige ideer og muligheder, når det kommer til din skirejse med firmaet. Af samme grund bestræber vi os på at lytte til dine ønsker og behov, inden vi kommer med et konkret forslag til dig. 

Det hele ligger i detaljerne, og det sørger vi for. 

Virksomhedsskiferie

På den klassiske firmaskiferie til Alperne er ideen, at dine kollegaer og dig selv får mulighed får at blive rystet sammen i andre omgivelser, end dem I er vant til. På den måde lærer I hinanden bedre at kende. 

Så snart I ankommer til destinationen, er det jer selv der bestemmer, hvad der skal ske. Ideen er selvfølgelig, at skiløb indgår i arrangementet, men der er også massere af muligheder for dig, der måske ikke står på ski. Vi har hoteller med wellness områder og sports aktiviteter og destinationer, hvor du har mulighed for at vandre, kælke, tage i spa m.m.  

Hvis det ikke bare skal handle om sjov og ballade, har vi også faciliteterne til at danne rammerne om en klassisk forretningsrejse, hvor arbejdet er i centrum frem for det sociale. Uanset om det handler om en kunderejse kick-off eller teambuilding. 

Skal I holde workshop, konferencer eller skal I bare rystes sammen? Så har vi løsningen. Alt efter feriens formål sammensætter vi en pakke til dig, som rammer dine ønsker om destination og ophold lige i nåleøjet. Et rigtig godt bud på en destination, der har alt det din firmaskiferie skal indeholde er Obertauern.

Pålideligt, hurtigt og billigt

Nortlander Business er Danmarks største arrangør af firmaskirejser. Vi er her for at sikre, at din virksomheds skiferie bliver en bragende succes fra start til slut. Ved Nortlander Business har vi over 15 års erfaring indenfor rejsebranchen. Vi arrangerer skirejser til Frankrig, Østrig og Italien - og så har vi et udvalg på 686 hoteller og lejligheder at vælge imellem.

Dine behov er vores behov...

Vi skræddersyer din forretningsrejse, så den passer lige præcis til det som dig og din virksomhed har brug for. Hvad enten det drejer sig om at lave gode netværks arrangementer med samarbejdspartnere, lukke den deal du har arbejdet på de sidste mange måneder eller bare ryste dine medarbejdere godt sammen, imens I står på ski og bor i de bedste omgivelser, så har vi helt sikkert en løsning, der passer. 

Vi garanterer, at du får:

  • Hurtig og professionel service 
  • Svar inden for 3 hverdage 
  • Et konkret tilbud på din virksomheds næste skirejse ✓ 

Har det fanget din interesse? 

Læs mere herunder, grib knoglen og ring ind på 70 10 50 95 eller udfyld formularen i bunden af siden

Så vender vi tilbage til dig med et skræddersyet tilbud, så hurtigt vi kan.

 

Der er mulighed for at kombinere forretning og fornøjelser. Læs om skatteregler for firmarejser og rejsefradrag på vores blog her.

Vi anbefaler ... Hotel Marietta

Vi har fået et nyt hotel i Obertauern, som har alt, hvad du drømmer om, når det kommer til afvikling af firmaskirejser. 

På Hotel Marietta er der sørget for alt, du har brug for, når du er med virksomheden på firmaskiferie. Det er 4-stjernet, og det har til dels skandinavisk personale.

Hotellet har 4 forskellige konferencerum, som har kapacitet til alt mellem 12-200 personer. Alle rum er delt op i 4 forskellige blocks, hvor du har forskellige former for "seating arrangements" og opdelinger, alt efter hvad rummene skal bruges til og hvor mange I er. 

Du kan læse mere om Hotel Marietta her

Lad os gøre arbejdet for dig...

Udfyld felterne herunder, så vender vi tilbage med et gratis, uforpligtende tilbud som passer dig og din virksomhed.