Nortlander konferencerejser

Styrk relationerne - Teambuilding på ski Tag på en netværkstur til Alperne

Gode relationer med samarbejdspartnere, kunder og ledelsen er essentielt for en god forretning. For at kunne skabe relationerne, skal der noget helt specielt til. Vi hos Nortlander Business har hvad der skal til for at skabe den bedste netværkstur, hvor relationerne bliver styrket igennem sjove oplevelser og møder på og uden for pisten.

Nortlander Business skaber et professionelt og innovativt miljø, til afvikling af kurser og messer, hvad end formålet er at styrke de sociale relationer, præsentere nye produkter og services eller styrke salgsfremmende kompetencer for medarbejdere.

Nøglepunkterne til en god firmaskiferie

Det første punkt i Maslows behovspyramide er det fysiske behov, derfor har vi de fysiske rammer i orden, når I skal afsted. Om indholdet er fagligt eller socialt, så er Nortlander Business til rådighed og har den optimale løsning.

Hotel Marietta tilbyder vi blandet andet konferencelokaler til alt fra 12-250 personer, hvor kun fantasien sætter grænser. Det største lokale er på 6. sal og har tidligere huset en Audi konference og hvad er så mere naturligt end at have en Audi stående.

Om Nortlander Business

Hos Nortlander Business vil I blive mødt af over 15 års erfaring fra rejsebranchen. Igennem erfaring og stort kendskab til både Alperne og partnere, har vi nøje udvalgt nøgleprodukter, i form af indlogeringer og destinationer, hvor vi tilpasser alt efter jeres ønsker og behov. Vi håndterer alt fra forhandling med leverandører, logistik samt praktiske opgaver omkring aktiviteter og events. 

Vi glæder os til at gøre jeres drømme til virkelighed og skabe de bedste rammer og oplevelser for jeres virksomhed.

Vil du høre mere om mulighederne for at tage firmaet med på ski? Så ring direkte til Tobias Bruun på 33 18 83 55 eller udfyld nedenstående formular.

Lad os gøre arbejdet for dig...

Udfyld felterne herunder, så vender vi tilbage med et gratis, uforpligtende tilbud som passer dig og din virksomhed.