Filtrer din skirejse
Vælg ferielængde
Transport
Kategori
Vælg dato for ankomst

Book nu & spar penge Early Bird rabat

Hvis du er en Early Bird, og gerne vil have styr på skiferien med det samme - så er der penge at spare! Igen i år tilbyder vi nemlig vores Early Bird rabat.

Rabatterne gælder på nedenstående hoteller og lejligheder i Alperne - og der er mange penge at spare, hvis du vil booke skiferien allerede nu.

Skal vi hjælpe med at finde skiferien?

Har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige skiferie? Ring til os på 70 10 50 95 eller lad os lave et gratis, uforpligtende tilbud til dig ved at udfylde formularen her.

Risikofri afbestilling til 1. oktober 2020

Hos Nortlander ved vi godt, at verden lige nu ikke er, som den plejer. Nortlander har alle år været medlem af Rejsegarantifonden, som stiller dig bedst muligt som gæst. Men derudover har vi også lavet en risikofri afbestilling til dig, så du trygt kan booke skiferien nu, men få alle dine penge tilbage, hvis du afbestiller skiferien inden 1. oktober 2020.

Det betyder, at du kan booke nu, og hvis situationen er uændret, du er forhindret i at rejse eller af andre årsager ikke vil på skiferie alligevel, så kan du afbestille skiferien og få alle dine penge tilbage frem til 1. oktober 2020.