Derfor skal du tage til Alperne

Har du lagt mærke til, at det stadigvæk er mørkt og gråt herhjemme?

I hvert fald det miste af tiden.

Vinteren er over os, hvilket for rigtig mange danskeres vedkommende betyder regn og gråvejr.

Det bliver aldrig rigtig koldt, og vi har ikke nogle bjerge, vi kan boltre os på. Til gengæld er det dejligt blæsende og fugtigt…

Januar og februar i Danmark er bedst kendt for regn, blæst og gråvejrsdage hjemme på kontoret.

Det fører til, at vi tit drømmer os væk til andre steder.

Men du behøver nøjes med at drømme…

Har du ikke også brug for en reel go’ gammeldags “escape from reality”. Bare en lille bitte uge væk fra bekymringer, deadlines og lunken kontorkaffe?

Du kunne tage til Alperne…

[klik for at fortsætte…]

Julen varer lige til Påske

Denne velkendte traver kender vi alle sammen, men i år ser det faktisk ud til at være sandt – julen varer lige til påske. Hvis vi tager skibrillerne på et øjeblik og kigger mod Alperne, ser det rigtig godt ud for alle os der bare elsker skiferie. Det er nemlig slet ikke slut med julegaver endnu. Vi er i øjeblikket i gang med den bedste sæson i rigtig mange år, og sneen vælter ned på samtlige destinationer i Alperne, hvilket kunne betyde fantastiske forhold til langt ind i April. 

Det er rigtig gode nyheder – især for dig der overvejer en skiferie i påskeferien i år. Der er en lang række fordele ved at bruge påskedagene i Alperne – jeg giver dig her de vigtigste grunde til, hvorfor du med fordel kan skifte regn og sjap i Danmark ud med sne og sol i Alperne, når vi rammer påsken. 

[klik for at fortsætte…]

Nortlanders SMS-afbudsskiferie klub

Har du ikke fundet årets skiferie endnu? Nortlanders SMS-skiferie klub

Og er spontanitet og gode tilbud noget du sætter pris på?

Hvis du sidder og nikker ja til det, er du nødt til at læse denne post.

I sidste uge lancerede vi vores nye SMS-tjeneste med unikke tilbud på afbudsskirejser og last-minute tilbud.

Det eneste du skal gøre er at sende en SMS med: ‘SKI’ til 445, og du bliver en del af SMS-klubben.

[klik for at fortsætte…]

Den bedste sæsonstart i mere end 10 år!

SNEEN VÆLTER NED: DEN BEDSTE SÆSONSTART I MERE END 10 ÅR! NORTLANDER ER KLAR – ER DU? 

Så er sæsonen i gang – og hvilken fantastisk start vi har fået! Julen er kommet tidligt i år, og vejrguderne har velsignet os med masser af sne. For nogle uger siden kunne TV2 Vejret berette om, hvordan sneen daler ned overalt i Alperne, og at vi i øjeblikket oplever den bedste start på skisæsonen i mere end 10 år. Det er gode nyheder for os, der bare elsker at stå på ski. 

Det er nemt nok at snakke om det gode ski vejr og masser af sne i Alperne. Så for at gøre det mere konkret for dig, har jeg derfor her samlet nogle tal og statistikker fra nogle af vores mest populære destinationer. På den måde får du et overblik over hvordan forholdene er netop nu.  

[klik for at fortsætte…]

Guidernes yndlings retter før afterskien

Hårdt og udfordrende skiløb er lig med stor appetit… og alle der har været på skiferie, ved at dagen på pisten ikke er fuldendt uden en god middag på bjerget.

“It is known, it is known!”

Oste fondue, jägerschnitzel, tyroler gröstl… Jeg sidder selv og bliver brødflov med lengsel til udsigt over bjergtoppe, bare af at tænke på disse måltider…

[klik for at fortsætte…]

Skibumsens tips i Val d’Isere

Start ferien i Fornet mens alle andre står i kø!

Mit første tip og gode råd til dig der skal på skiferie i lækre Val d’Isere er at starte førstedagen ud med en bustur til Fornet…

… Ja jeg ved godt det lyder helt absurd, at du skal med en bus på førstedagen. Men! shuttlebussen fra Val d’Isere er gratis, og på få minutter er du i Fornet.

[klik for at fortsætte…]