La Rosière – Frankrigs skjulte perle

La Rosière er en fantastisk lille perle i de franske Alper. Modsat mange af de andre franske destinationer, er La Rosière ikke forpestet med turister. Dog er der faktisk mange franskmænd, der vælger at slå et smut forbi La Rosiere om vinteren for at stå på ski.

Men det skal du ikke lade dig skræmme af…

Franskmændene i La Rosière elsker nemlig udefrakommende turister! De skal nok tage sig godt af dig på din skirejse. De vil jo også gerne have, du kommer tilbage en anden gang.

Når det så er sagt, er jeg til gengæld ret sikker på, at når I først har været her én gang, har I også lyst til at vende tilbage uanset hvad.

[klik for at fortsætte…]

Ischgl, du mein traum…

3 gode grunde til hvorfor du skal tage til Ischgl…

Ischgl er måske ikke det sted de fleste danskere forbinder med skiferie. Mange af Ischgls gæster vender dog tilbage år efter år. Så hvad er det der gør, at denne lille by i grænselandet mellem Østrig og Schweiz kan tryllebinde folk og lokke dem tilbage 10, 20 eller 30 år i træk?

dejlig udsigt i Ischgl

Med 238 km piste, 45 lifter og 2 snowparker er Ischgl en destination der byder på lidt af hvert. Du kan stå på ski i både Østrig og Schweiz, nyde de spektakulære udsigter og spise frisklavet kaiserschmarn eller weinerschnitzel uanset hvor du træder ind. I byen er der et væld af afterski steder, fantastiske restauranter og butikker der får byen til at summe af liv. Velkommen til Ischgl; her er 3 gode grunde til, at din næste ferie skal gå til byen med navnet der er alt andet end mundret.

[klik for at fortsætte…]

SKATTEREGLER: FIRMAREJSER OG REJSEFRADRAG  

Når samarbejdsvilligheden og fællesskabsfølelsen på arbejdspladsen skal styrkes, arbejder virksomhedens ledelse ofte med teambuilding aktiviteter. Det er i de seneste år blevet mere udbredt at kombinere aktiviteter, konferencer og møder med udenlandsrejser – herunder skirejser. For flere virksomheder kan der ofte opstå tvivl om, hvor grænsen går mellem de skattefrie rejser og de skattepligtige rejser. 

Hvilke regler er der for rejsefradrag, og hvordan undgår man, at medarbejdere risikerer at skulle betale skat af rejsen? Der er mange ting, man som virksomhed skal være opmærksom på. 

[klik for at fortsætte…]

Derfor skal du tage til Alperne

Har du lagt mærke til, at det stadigvæk er mørkt og gråt herhjemme?

I hvert fald det miste af tiden.

Vinteren er over os, hvilket for rigtig mange danskeres vedkommende betyder regn og gråvejr.

Det bliver aldrig rigtig koldt, og vi har ikke nogle bjerge, vi kan boltre os på. Til gengæld er det dejligt blæsende og fugtigt…

Januar og februar i Danmark er bedst kendt for regn, blæst og gråvejrsdage hjemme på kontoret.

Det fører til, at vi tit drømmer os væk til andre steder.

Men du behøver nøjes med at drømme…

Har du ikke også brug for en reel go’ gammeldags “escape from reality”. Bare en lille bitte uge væk fra bekymringer, deadlines og lunken kontorkaffe?

Du kunne tage til Alperne…

[klik for at fortsætte…]

Julen varer lige til Påske

Denne velkendte traver kender vi alle sammen, men i år ser det faktisk ud til at være sandt – julen varer lige til påske. Hvis vi tager skibrillerne på et øjeblik og kigger mod Alperne, ser det rigtig godt ud for alle os der bare elsker skiferie. Det er nemlig slet ikke slut med julegaver endnu. Vi er i øjeblikket i gang med den bedste sæson i rigtig mange år, og sneen vælter ned på samtlige destinationer i Alperne, hvilket kunne betyde fantastiske forhold til langt ind i April. 

Det er rigtig gode nyheder – især for dig der overvejer en skiferie i påskeferien i år. Der er en lang række fordele ved at bruge påskedagene i Alperne – jeg giver dig her de vigtigste grunde til, hvorfor du med fordel kan skifte regn og sjap i Danmark ud med sne og sol i Alperne, når vi rammer påsken. 

[klik for at fortsætte…]

Nortlanders SMS-afbudsskiferie klub

Har du ikke fundet årets skiferie endnu? Nortlanders SMS-skiferie klub

Og er spontanitet og gode tilbud noget du sætter pris på?

Hvis du sidder og nikker ja til det, er du nødt til at læse denne post.

I sidste uge lancerede vi vores nye SMS-tjeneste med unikke tilbud på afbudsskirejser og last-minute tilbud.

Det eneste du skal gøre er at sende en SMS med: ‘SKI’ til 445, og du bliver en del af SMS-klubben.

[klik for at fortsætte…]

Den bedste sæsonstart i mere end 10 år!

SNEEN VÆLTER NED: DEN BEDSTE SÆSONSTART I MERE END 10 ÅR! NORTLANDER ER KLAR – ER DU? 

Så er sæsonen i gang – og hvilken fantastisk start vi har fået! Julen er kommet tidligt i år, og vejrguderne har velsignet os med masser af sne. For nogle uger siden kunne TV2 Vejret berette om, hvordan sneen daler ned overalt i Alperne, og at vi i øjeblikket oplever den bedste start på skisæsonen i mere end 10 år. Det er gode nyheder for os, der bare elsker at stå på ski. 

Det er nemt nok at snakke om det gode ski vejr og masser af sne i Alperne. Så for at gøre det mere konkret for dig, har jeg derfor her samlet nogle tal og statistikker fra nogle af vores mest populære destinationer. På den måde får du et overblik over hvordan forholdene er netop nu.  

[klik for at fortsætte…]