Skiferie og skirejser Vallåsen - Nortlander
70 10 50 95
Ring i dag: 09:00 - 16:00

Lande og destinationer


Lifte: 5 / Pister: 6 km

VallåsenSkiferie, skitur og weekendski til Vallåsen
2
3
1

Vallåsen er nok ikke lige skiområdet, som man vælger at tilbringe en hel ferie i. Området er utroligt benyttet til endagsturer grundet den meget korte afstand til Danmark.
Alle nedfarter har snekanoner og er belyste. Der findes naturligvis både skiudlejning, skiskole og restaurant.


Vallåsen er desværre ikke på vores program i øjeblikket
Vi har fundet nedenstående rejsemål, som kunne være et spændende alternativ til Vallåsen.


Alpe d'Huez

Skiferie Alpe d'Huez
"Hvis solen ikke skinner i Alpe d'Huez, er det fordi, at det er nat"

Byens gamle motto er faktisk ikke langt fra sandheden. Alpe d'Huez har længe toppet den officielle solstatistik over skidestinationer i Alpenerne. Så til dig der elsker skiløb under en dybblå himmel, findes der vel næppe mere oplagt skidestination - du får dækket behovet for sne og for sol på samme skiferie.
Byens højde: 1850 m.o.h.
Km. pister i alt: 237 km.
Højeste piste: 3350 m.o.h.

Avoriaz

Selvom Avoriaz befinder sig i et kæmpemæssigt område, forbundet af en lang række store og små skiområder, føler du altid en lokal og afslappet stemning i idylliske Avoriaz. Ved din ankomst til Avoriaz, parkeres bilen eller bussen udenfor byen. Herefter bugseres din bagage til din feriebolig, i et månelignende bæltekøretøj eller i en bjældeklingende hestekane, ført af en smilende fransk kusk med læderhud og overskæg. Det betyder, at byen er fri for biler og derfor perfekt til en ferie med børnene, der kan boltre sig uden fare for de franske bilister.

Byen er placeret på en let skrånende bjergside, og med en otte-personers stolelift, der i ekspresfart glider hen over byens tage, betyder det, at du altid kan stå på ski ud og hjem fra området.
Byens højde: 1800 m.o.h.
Km. pister i alt: 650 km.
Højeste piste: 2450 m.o.h.

Chamonix

Den alpine hovedstad, Alpernes dronning, Grand Old Lady. Kald Chamonix hvad du vil, men én ting er sikkert, Chamonix fortjener hvert et kælenavn. Den spændende by for enden af Mont Blanc, er et fantastisk mekka for alverdens skiløbere, der i et halvt århundrede er valfartet til byen for, at dyrke skiløb, bjergbestigning eller bare at indsnuse den helt specielle atmosfære, der med den konstante udsigt til Europas højeste tinde er næsten rituel.
Byens højde: 1035 m.o.h.
Km. pister i alt: 150 km
Højeste piste: 3842 m.o.h.

Les 2 Alpes

Hvis du er på udkig efter snesikkerhed til billige priser, er Les 2 Alpes en værdig kandidat. Den middelstore by byder på masser af livlig leben, med et varieret udbud af restauranter, barer og diskoteker og et lækkert forskelligartet skiterræn. Gletscheren i 3.600 meters højde gør Les 2 Alpes oplagt, hvis dine skiferieplaner ligger i forårsmånederne.
Byens højde: 1650 m.o.h.
Km. pister i alt: 200 km.
Højeste piste: 3570 m.o.h.

Montgenevre

På et sydvendt solplateau ved grænsen til Italien finder man den lille franske bjergby Montgenevre, som i de seneste år er blevet væsentlig udbygget med moderne chaletter og hoteller. Stemningen er rolig og afslappet, og prisniveauet overkommeligt set med franske skibriller. Vi driver vores eget Nortlander hotel i byen, det er luksus til meget lave priser !
Byens højde: 1860 m.o.h
Km. pister i alt: 110 km/ 400 km
Højeste piste: 2808 m.o.h

Morzine

Morzine ligger ved indgangen til "Les Portes du Soleil", som med 650 km. pister udgør et af verdens største og mest solrige skisystemer. Her har du mulighed for børnevenligt skiløb i området mod Les Gets eller bevæge dig på eventyr mod de øvrige 15 små skibyer bundet sammen i Frankrig og Schweiz.
Byens højde: 1000
Km. pister i alt: 650
Højeste piste: 2450

Serre Chevalier

Serre Chevalier er vores sydligste destination i Frankrig, og byder derfor på lidt mere sol og varme end de mere nordlige skiområder. Skulle du alligevel være uheldig og løbe ind i et par skyer, er skiområdet her udstyret med et stort udvalg af flotte idylliske lærketræer, der udover at skabe stemning, hjælper på sigtbarheden.
Byens højde: 1200 m.o.h.
Km. pister i alt: 250 km.
Højeste piste: 2830 m.o.h.

Tignes

Til feriegæsten
Til dig der sagtens kan nøjes med korte skidage, så er Tignes heldigvis meget mere end bare skiløb. Der er således en bred vifte af muligheder, for at underholde sig selv på anden vis. Du kan skøjte på den frosne sø Le Lac de Tignes såvel som paraglide på ryggen af en instruktør. Derudover har byen en kæmpe sportshal, hvor man kan holde formen ved lige med tennis, squash eller lignende aktiviteter.
Byens højde: 2100 m.o.h
Km. pister i alt: 155 km/350 km
Højeste piste: 3450 m

Val d'Isere

Val d’Isère
En skiferie i Val d’Isère er uden diskussion det ypperste inden for skirejser. Byen henvender sig til alle uanset alder eller skiniveau. Du kan således fuldkommen selv bestemme, om du vægter ”ski” eller ”ferie” højst. Byen er et overflødighedshorn af muligheder. Ud over at tilbyde et rigt udvalg af delikatesseforretninger, rummer byen også en lang række internationale tøjbutikker. Der er således lagt op til ferie for alle pengene i en flot og autentisk by, der bliver betragtet, som et af de bedste skisportssteder i verden.
Byens højde: 1850 m.o.h.
Km. pister i alt: 350 km.
Højeste piste: 3650 m.o.h.

Val Thorens

Val Thorens
Den komplette skiferie finder du i Val Thorens. Byen har det hele og er en sand klassiker i De franske Alper. De seneste år har området gennemgået en charmerende forvandling, hvor man, i langt højere grad end før, bygger i træ og sten. Dette har samtidig betydet et opgør med kantinelignende spisesteder, der så småt er ved at forsvinde fra bybilledet til fordel for nye charmerende restauranter.

Et godt eksempel på denne udvikling er Chalet L’Oxalys, der netop har opnået en Michelin stjerne. L’Oxalys er klart et besøg værd, hvis du en aften vil ud og spise gourmetmad i luksusomgivelser.
Byens højde: 2300 m.o.h.
Km. pister i alt: 150/610
Højeste piste: 3230 m.o.h.