Nortlander Specialture

Nortlander Specialture™ 2016/17 - Til skiløbere og boardere (DIG), der ønsker at opleve en helt speciel skiferie til en rimelig pris.

Klik på den grønne knap på den tur du ønsker at høre mere om.

Snowcamp i Sölden

Turen er for dig, der elsker at stå på ski eller snow-board. Terræn og udstyr passer til alle uanset niveau.

5 dage med fokus på skiløb, mad og socialt samvær med andre ski-entusiaster. Det er din mulighed for at teste sneen og det nyeste udstyr før alle andre, inden skisæsonen rigtigt går i gang.

På campen får du råd og vejledning af personalet fra Surf & Ski samt repræsentanter fra alle de store ski- og snowboardmærker på det danske marked.

"Snowcamp er et meget professionelt arrangement, der giver et godt sammenhold oppe på bjerget." - Thomas Dam, Viborg

Pris fra KUN 5.545,-

Powder Week i St. Anton

En hel uge med powder skiløb i St. Anton am Arlberg (kåret til et af verdens top 3 områder at køre powder).

Turen er i selskab med den danske Freeride mester (2013), Martin Schøber og inkluderer blandt andet en erfaren lokalguide per femte mand, lavinetræning, teknik-undervisning og efterfølgende videoanalyse, vejledning i udvælgelse af udstyr...

Er du en hund efter frisk pudder, så er det her turen for dig.

"Med de bedste lokale guider, får du mange års erfaring serveret på et sølvfad i et miljø med fokus på sikkerhed, viden og dyb urørt puddersne." - Martin Schøber, Dansk Freeride Mester 2013

Vi har ansat eksperterne - du behøver ikke være det!

Yogarejse

NYHED! Forkæl dig selv med morgenyoga, fantastisk skiløb, eftermiddagsyoga, wellness og 4-retters middage.

Præcis som med skiløb, så er yoga en aktivitet, der kræver styrke, koncentration og opmærksomhed på din krop.

På yoga skituren kommer vi til at arbejde med dynamisk åndedrætsøvelser, smidigheds- og styrkeøvelser for hele kroppen, så du er klar til nogle fantastiske dage på pisterne.

Turen er arrangeret i samarbejde med Yogimind, der sørger for, at du fÃ¥r en uforglemmelig oplevelse med uddannede instruktører, lækkert skiløb samt sund og nærende mad.


1 Uge / 2 Destinationer

Kunne du tænke dig at opleve 2 helt unikke skiområder på bare 1 uge?

Det her er en skiferie til dig, hvis du er MEGA skientusiast. Du elsker at stå på ski, og du tænker at det kunne være en oplevelse at stå på ski i både Val d'Isère og Val Thorens i én og samme uge.

Turen er blandt andet inkluderet: Hotel m. halvpension, VIP-transfer mellem destinationerne, fuldt liftkort begge steder samt en personlig guide hele ugen, der kender begge områder som sin egen bukselomme.

"Det bedste ved turen var at besøge to skiområder i samme uge. Det gør jeg gerne igen. Pistevisningen før lifterne åbnede var super sejt! Det hyggelige hotel og personalet på Coca-Cola Zero var også rigtig godt." - Catarina Mässgård

Billigere end en normal skiferie

Gourmet Skitur

Gourmet Skituren har været fuldkommen udsolgt de sidste par år - på trods af, at turen lå sent på vinteren, men i år kan du komme afsted i uge 2, hvor sneforholdene er helt i top.

Det er fjerde år i træk, at vi afholder denne tur, og i år skruer vi igen op for forventningerne. Du får gourmetmad hele ugen, gallamiddag, champagnesmagning, vinsmagning, live musik og GRATIS massage - plus godt skiløb med folk på din egen alder.

"Fantastisk mad (Rebel-kokke) hver dag. Fantastisk god stemning. Super god indkvartering. Rimeligt godt skiterræn. Hæderligt vejr." - Erik Andersen

ADVARSEL - turen er kun for voksne!

Jule-Skiferie for Børnefamilier

Den her tur er for dig, hvis du vil med på en skiferie til Alpe d'Huez, hvor fokus er på familietid, børne-aktiviteter og god mad (til børn og voksne).

Du kan forvente en tur, hvor du bor på et hotel fyldt med andre børnefamilier, børnepasning om formiddagen, juletræsfest med julemand og gaver - og så er der selvfølgelig børnemenu hele ugen.

Hvad elskede du ved din tur?
"Hele konceptet - det var et "familie tilpasset tilbud", hvilket fungerede optimalt. Julemand og gaver til børnene samt alle gode aktiviteter (gamezone, børne disco, pakkeleg, bingo etc. ) og tilbud om børnepasning!! fantastisk tilbud og bare det at alle tilstede havde den rette indstilling." - Jenny Blomberg

Overlad julestressen til os :-)

Gourmet Ski-Festivalen

NYHED - Gourmet Ski-Festivalen ligger i uge 12, og går all in på kombinationen af skiferie og gourmet-oplevelser.

Her flyver vi en perlerække af stjernekokke fra Danmark til Montgenevre, der hver især får ansvaret for hver sin restaurant i byen - du får 2 aftener på hver restaurant samt en aften med madlavningskursus, hvor du er med til at tilberede herlighederne...

...og præcis som på Gourmet Skituren, så får du gratis massage, vinsmagning, champagnesmagning, live musik og gode oplevelser på pisten med folk på din egen alder.


Kulinariske madoplevelser - godt skiløb - godt selskab

Afterskituren Saalbach / St. Anton

NYHED - du elsker den årlige skiferie, men ikke kun for skiløbet. Afterski er en vigtig del af din skiferie, og i uge 12 har du mulighed for at prøve kræfter med 2 af østrigs sværvægtere inden for Afterski.

I én og samme uge får du både Saalbach med Hinterhag Alm samt St. Anton med Mooserwirt og Krazy Kanguruh på dit afterski CV.

Turen er blandt andet inkluderet hotel m. halvpension, VIP transfer mellem destinationerne, liftkort og en personlig guide, der kender både skiområderne, men bestemt også alle de gode afterskibarer.


Det er ikke en tur for sarte sjæle - voll gas!