Skiferie og skirejser Fieberbrunn - Nortlander

Lande og destinationer


FieberbrunnSkiferie, skitur og weekendski til Fieberbrunn


Fieberbrunn er desværre ikke på vores program i øjeblikket
Vi har fundet nedenstående rejsemål, som kunne være et spændende alternativ til Fieberbrunn.


Bad Gastein

Skiområdet omkring Bad Gastein byder på udfordringer til skiløbere på alle niveauer i naturskønne omgivelser. Området, der ligger midt nationalparken ?Hohe Tauern? i Gasteinerdalen, henvender sig dog i særdeleshed til begyndere og let øvede.

Gasteinertal er 40 kilometer lang og dækker fem selvstændige skiområder, hvoraf de mest populære er Bad Gastein, Dorf Gastein og Sport Gastein. Samlet set finde man over 200 kilometer pisteløb i området, men liftkortet til Ski Amadé dækker hele 860 kilometer sjov på pisterne og gælder således også i byerne Wagrain, Sankt Johan og Marie Alm.
Byens højde: 1002 m
Km. pister i alt: 201km./860 km.
Højeste piste: 2700 m

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.900,-

Ischgl

Er på få år blevet vores største rejsemål i Østrig. Her er simpelthen kvalitet hele vejen, hvad enten det gælder skiløbet, indkvarteringen eller byens barer, restauranter og butikker. Her oser af kvalitet, og overalt er husene pæne og velholdte. Stemningen er tyrolsk og helt i top. Ischgl’s Afterski er kendt over hele kloden. Paris Hilton kommer her også sammen med bl.a. Elton John, Pink og Pussy Cat Dolls ved åbnings- og lukkekoncerterne de seneste år. Prisniveauet afspejler kvaliteten uden at være urimelig. Måske hjælper et smut til toldfrie Samnaun i Schweiz i regnearket.
Byens højde: 1400 m.o.h.
Km. pister i alt: 235 km.
Højeste piste: 2872 m.o.h.

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.840,-

Mayrhofen

For anden gang i træk kan vi nu med glæde præsenterer Mayrhofen, Zillertal's perle, et fantastisk sted, der indtil nu har været ukendt for de fleste af os fra Skandinavien. Med sin beliggenhed kun 8 km. Længere inde i Zillertal dalen end Zell, er Mayrhofen et ideelt udgangspunkt for helt fantastisk skiløb. Området omkring byen byder på 110 km. Pister fordelt på begge sider af dalen. Hintertux gletcheren kan nås med bus på ca. et kvarter, og derudover kan Zillertal dalens andre fantastiske skiområder nås med tog eller bus på 5 - 40min.
Byens højde: 630 m
Km. pister i alt: 157 km/639 km
Højeste piste: 2590 m

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.830,-

Obertauern

Obertauern er blandt Østrigs højest beliggende skisportsbyer og byder på en god snestatistik og mulighed for skiløb fra november til maj.

Byen er mondæn med mange 4-stjernede hoteller af høj kvalitet. Enkelte pensioner og lejlighedskomplekser er dog også at finde i byen. Stemningen i Obertauern er venlig, servicen høj, og hyggen er at mærke i denne velorganiserede ski-by.

Alt skiløb er beliggende lige omkring byen, der ligger i en højde af 1700 meter, og man har under 100 meter til nærmeste pist uanset, hvor man bor.

Højeste skiløb findes i 2300 meters højde og det laveste i 1600 meters højde. Så meget af skiløbet finder sted over trægrænsen og byder derfor på rå pister med fantastisk udsigt. I tilfælde af vind i området, kan der søges læ på de lavere liggende pister under trægrænsen. Obertauern byder på i alt 100 km afvekslende skiløb for både begyndere og øvede. Mættes man ikke af de 100 km pister og den dertilhørende uberørte offpiste om dagen, har man også mulighed for at stå på ski to aftener i ugen på en oplyst pist lige ved byen. Vil man have endnu mere skiløb i benene, kan man tage bilen til det nærliggende Grosseck/Speiereck-område, der byder på et mindre skiområde på 50 km pister. Begge tiltag er inkluderet i liftkortet. Obertauern byder også på Østrigs stejleste pukkelpist, en snowpark, flere skiskoler, Østrigs eneste snowkite-skole samt gode muligheder for langrend.

Obertauern byder på et væld af restauranter og caféer i både byen og rundt om i terrænet. Her findes mad for enhver smag og pengepung. Obertauern byder også på noget af Østrigs bedste afterski. Især barrene Edelweissalm på pisten og Lürzer Alm ved byen er fulde af glade, fadølsdrikkende, dansende mennesker hver eftermiddag fra kl. 15.00. For natteravnene er der både cocktailbar og diskotek i byen.

Obertauern er for familien, vennerne, kollegaerne ? med andre ord alle der sætter pris på snesikkert skiløb, indkvarteringer lige ved pisterne, gode restauranter, sjov afterski og god service.
Rigtig god skiferie i Obertauern!
Byens højde: 1740
Km. pister i alt: 100
Højeste piste: 2350

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.700,-

Saalbach Hinterglemm

Hvis du ikke lige kan huske, hvad det er for nogle rygter, der går om Saalbach, kan det siges med to engelskklingende ord: After-Ski! Den charmerende skiby er gang på gang blevet kåret til det bedste og vildeste sted i Østrig, at fejre en veloverstået dag på ski. Hvis du vil vide, hvor du præcis skal gå hen, når klokken bliver fire om eftermiddagen, skal du sigte mod baren 'Hinterhagalm' for enden af børnebakken. Kan du ikke få nok, valfarter de fleste festglade mennesker videre i Saalbachs stjerneklare aften, for så til sidst at ende på baren "Underbar".
Byens højde: 1003 m.o.h.
Km. pister i alt: 270 km.
Højeste piste: 2096 m.o.h.

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.890,-

Schladming

VM-byen Schladming ligger centralt i Dachstein-Tauern regionen og hører uden tvivl til et af Østrigs bedste skiområder med enestående skiløb for såvel begyndere som øvede skiløbere. Læg hertil Europas største afterskisted og dejlig østrisk atmosfære.
Byens højde: 745
Km. pister i alt: 167
Højeste piste: 2700

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.900,-

St. Anton

Hvis du godt kan lide Østrig, men synes der til tider kan gå lidt for meget Jägerthe og tyrolerhat i den, findes der et rigtig godt alternativ. St. Anton eller ’Stanton’ som kendere kalder området, byder nemlig på lidt mere international stemning end de fleste andre østrigske skiområder. Skiløbet ligger fortrinsvist i den svære ende, men med indslag for de fleste. St. Anton er en af de absolutte klassikere, som feinsmeckere vælger år efter år – lidt på samme måde som Val d’Isère i Frankrig.
Byens højde: 1304 m.o.h.
Km. pister i alt: 305 km.
Højeste piste: 2811 m.o.h.

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 2.010,-

Sölden

Når årets skiferie er købt og betalt, ligger der ofte en lille grad af sikkerhed i at vide, at turen går mod et snesikkert skiområde. Sölden kan byde på både gletsherskiløb og pister, der de fleste steder er kravlet over 2000 meters-grænsen. Sideløbende med al den sne har Sölden østrigs bedste solstatistik. Skiomådet er mellemstort med minimal kødannelse. Byen er langstrakt langs hovedvejen med internationale barer og østrigske knejper. Sölden har noget for de fleste og lever det meste af året.
Byens højde: 1377 m.o.h.
Km. pister i alt: 150 km.
Højeste piste: 3250 m.o.h.

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.630,-

Wagrain

Følelsen af at tage på ski med små børn velvidende om, at rejsemålet opfylder de behov, man som børnefamilie automatisk har, giver tryghed. Wagrain i Østrig kan byde på denne følelse. Området er børnevenligt men kan også give den letøvede far og/eller mor udfordringer nok til at stikke af et par hurtige timer og nyde områdets 350 km brede pister. Og muligheden er der. I Wagrain tilbydes der nemlig dansk skiskole, hvilket fungerer ideelt både som børneparkering og pædagogisk træning for de små.
Byens højde: 850 m.o.h.
Km. pister i alt: 860 km.
Højeste piste: 2188 m.o.h.

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.900,-

Zell am See

”Europa Sport Region” er navnet på Zell am Sees 130 km. store skiområde, der burde give grønne og garvede al den sport de har brug for. Området har bestræbt sig på at opfylde behovene hos en typisk familie med både hidsige sorte pister og forstående begynderbakker, og de klarer opgaven med bravur. Det giver unægtelig en følelse af tryghed, når årets skiferie går til et område med indbyggede køleelementer, som man finder på Kaprun gletscheren. De bilfrie stræder, der kendetegner bymidten, bugner af forretninger, supermarkeder, restauranter, hyggelige konditorier og naturligvis afterski-beværtninger.
Byens højde: 786 m.o.h.
Km. pister i alt: 138 km.
Højeste piste: 3029 m.o.h.

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.860,-

Zell Am Ziller

Zell am Ziller kan nok bedst betegnes som en charmerende og fornuftig herre. Byen er en af de større, og tingene tages her med østrigsk gemytlighed. Den vuggende flod – ’Zeller’ - understreger charmen, og prisniveauet ligger fornuftigt lavere end andre steder. Har man ikke nok i de 373 km pister i området, når man de resterende 250 km. skiløb med skibus el tog, hvor Hintertux gletscheren ligeledes indgår.
Byens højde: 580 m.o.h.
Km. pister i alt: 165/639 km.
Højeste piste: 3250 m.o.h.

Inkl. 6 dg. liftkort værdi 1.830,-