Skileje og leje af snowboard - Nortlander

Skileje og leje af snowboard

Vi anbefaler at du lejer skiudstyr i forbindelse med bestilling af din rejse. Dermed er du sikker på at få det rigtige udstyr i forhold til dine skikundskaber og erfaring på ski. Samtidig har du det fulde overblik over de samlede rejsomkostninger, Du har mulighed for at ombytte udstyret, hvis det skulle bive nødvendigt under ferien.


Du finder priserne på skiudlejning ved at gå ind under det pågældende rejsemål og se under mere info. For enkelte destinationer eks. i Canada, kan man ikke bestille hjemmefra, hvorfor der ikke er angivet priser. I forbindelse med at du bestiller skileje hjemmefra, udsteder vi vouchers, som du blot afleverer i skiudlejningen på rejsemålet.


Der indgår ikke forsikring i priserne, men det er muligt at tegne i butikken, når du afhenter skiudstyret på destinationen. Den dækker ved eksempelvis tyveri og reducerer selvrisikoen. (Gælder ikke Cervinia)


Bronzepakke:

Ski til nybegynderen eller den mindre øvede skiløber. Typisk 0-5 års skierfaring. En blød ski der gør at skien er nemmere at håndtere. Skiene bliver oftest udleveret kortere end personen selv, da svingradiussen dermed mindskes.  Udstyret kan være op til 3 år gammelt, men godt vedligeholdt. Til skiløberen som færdes mest på grønne og blå pister.

ECO Eco
 
 


Sølvpakke:

Ski til den erfarende og øvede skiløber. 4-8 års erfaring. Her kan du få ski i flere varianter hvor små detaljer i skien gør den mere brugervenlig. En lidt stivere type ski for at give en bedre føling på pisten. Ski der er højest 2 år gamle. Denne pakke er til dig som kører flest blå og røde pister. Denne type består blandt andet af: Rossignol, Salomon, Fischer, Volkl.

Der kan lejes snowboard i denne kategori 

Atomic Nomad [S] Tune Plus 
 
 

 
Guldpakke:

De nyeste ski eller fra sidste sæson. Ski der passer til en meget øvet skiløber, typisk med ca 9 års skierfaring. Detaljer der gør skien hurtig og stabil på pisten. Til dig som behersker alle sværhedsgrader. Stort udvalg af udstyr, hvor du kan vælge imellem mange modeller fra blandt andet: Atomic, Rossignol, Salomon m.v.

Der kan lejes snowboard i denne kategori

Atomic Rival
 
 

 
Platinpakke:

Top skien til den meget erfarne skiløber, der virkeligt vil udfordres både på og udenfor pisten. Alle skiene er specielt udvalgt så det kun er de bedste top modeller fra dette år, der er både Free ride, All mountain, Racing, Piste og Worldcupski.
Der kan lejes snowboard i denne kategori
Atomic Redster Doubledeck SL