Indkvarteringskategorier - Nortlander
70 10 50 95
Ring i dag: 09.00-18.00
 

Hvorfor er Nortlander “even better this year”?

Nortlander har 3 nye destinationer, 140 nye indkvarteringsmuligheder, 3675 flere flysæder, 2 nye Nortlander hoteller, 3 nye specialture og 4 nye medarbejdere på kontoret til at hjælpe dig.

Så lad mig forklare lidt mere detaljeret hvad du kan forvente den kommende vinter.

klik for at fortsætte…

Indkvarteringskategorier

Lejligheder, 2-stjerner

Standardlejligheder med enkel indretning som regel i lidt ældre bebyggelse. Der er ofte tale om private lejligheder, hvorfor indretning og vedligeholdelse af indbo kan variere. Der er typisk ikke opvaskemaskine i køkkenet, ligesom balkon ikke altid er standard.
 
De enkelte lejligheder kan endvidere variere meget m.h.t. til størrelse. Denne kategori er et fornuftigt alternativ for den prisbevidste skiløber.
 

Lejligheder, 3-stjerner

Komfortable hotellejligheder af rimelig standard. Lejlighederne er harmonisk indrettede og har i Frankrig altid opvaskemaskine og normalt balkon. Lejlighedskomplekserne administreres typisk af store internationale udlejningsselskaber, som sikrer et højt vedligeholdelsesniveau.
 
Der er reception tilknyttet lejlighedskomplekset, som tilbyder diverse ydelser som f.eks. leje af tv. Sengelinned er enten inkl. eller kan lejes i receptionen. Denne lejlighedskategori byder på god komfort til yderst rimelige priser.
 

Lejligheder, 4-stjerner

Denne lejlighedskategori tilhører den nye generation af lejlighedskomplekser. Der er tale om nye moderne luksus-lejligheder eller chaletter med mange faciliteter. Lejlighederne er forholdsvis store, og der er ofte pejs og satellit-tv.
 
Køkkenet er udstyret med alt moderne køkkenudstyr, hvor opvaskemaskine og ovn altid er standard. I de større lejligheder er der flere badeværelser og i nogle tilfælde jacuzzi.
 
Denne lejlighedskategori er for den kræsne skiløber, som forlanger udpræget komfort, men prioriterer lejlighedens muligheder fremfor hotel.
 

Hoteller

Hotelklassificering følger international hotelstandard, som er fastsat således: 
► 2-stjerner Komfortabelt hotel 
► 3-stjerner Meget komfortabelt hotel 
► 4-stjerner Høj klasse, yderst komfortabelt