Rejseforsikring skiferie - Nortlander

Rejseforsikring

Har du husket at tegne rejseforsikring inden din skiferie?

Det gule sygesikringskort gælder ikke længere i udlandet. Nu dækker det blå sygesikringskort og her er der begrænsninger.

 

Blandt andet er der ikke dækning ved behandling på privathospital, og nogle gange er det dem der ligger tættest på rejsemålene i Alperne.

 

Nortlander Ski-Tours har i samarbejde med Europæiske Rejseforsikringer sammensat markedets bedste rejseforsikring som vi anbefaler at tegne.

En rejseforsikring er fornuftigt at have, hvis uheldet skulle ske for dig eller din familie.

 

Hjemkald, tilkald, effektiv hjælp på rejsen, tyveridækning, ledsagertransport og feriekompensation er du kun sikret for hvis du har en rejseforsikring. (Bemærk at rejseforsikring først er gyldig fra afrejsedato)

 

Nedenfor kan du se, hvor lidt det koster at være helgarderet på én årsrejseforsikring:

 

Priser-Årsrejseforsikring

Plus EU, årsrejse,ski,ulykke,bagage (selvrisiko 500,- pr skade) kr. 623,-
Plus EU år familie, ski,bagage,ulykke (selvrisiko 500,- per skade) kr. 1462,-

 

Du kan bestille din rejseforsikring online på via vores hjemmeside ”min booking/betaling”. Se login på din bekræftelse. Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 70 10 50 95. www.nortlander.dk/min-booking/

 

Hjemrejseforsikring

Folketinget har besluttet, at det Gule Sygesikringskort fra den 1 . januar 2008 ikke længere giver dig adgang til dækning af hjemtransport, hvis du bliver syg eller kommer ud for en ulykke.

 

For at sikre, at du ved uheld kan få den nødvendige hjælp, anbefaler vi kraftigt at der tegnes en årsrejseforsikring. 

Har du ikke en rejseforsikring hvor dækning for hjemtransport er inkluderet, skal du i så fald være opmærksom på, såfremt du ikke er forsikret andre steder, selv at måtte bekoste og arrangere din hjemtransport, et beløb der kan komme op på 400.000,- kr. eller mere.

 Med en hjemtransportforsikring er du dækket i EU, Island, Lichtenstein, Norge og Schweiz når det gule sygesikringskort ikke længere dækker dig. Kommer du til skade eller bliver syg, og har brug for at komme til et hospital i Danmark, dækker forsikringen dine udgifter.

 

Dokumenter fra Europæiske Rejseforsikringer:  Betingelser for rejseforsikring  -  Folder om Årsrejseforsikring  -  Folder om Enkeltrejseforsikring - Basis dækninger