Nortlander Ski-Tours flyselskaber - Nortlander

Nortlanders Flyselskaber

Vi flyver med respekterede flyselskaber som er din tryghed for en sikker og behagelig flyrejse. For at sikre de bedste rejsetider og optimal udnyttelse af feriedagene benytter vi næsten udelukkende charterflyvninger.

Herved kan vi også flyve til de lufthavne som giver den korteste transfertid videre til destinationen.

Nortlanders flyselskaber

Herunder kan du læse lidt om de flyselskaber vi benytter til vores charterflyvniner samt hvilken type fly ruterne opereres med.
  

SAS

SAS er et skandinavisk flyselskab som også udfører charterflyvninger. Vi benytter primært fly af typen Airbus A 321 med 198 sæder og A 320 med 168 sæder som flyver fast hver lørdag fra Kastrup til Innsbruck, Chambery og Torino. I højsæsonnen benytter vi også SAS charterfly af typen Boeing 737.
Skal du flyve med SAS, vil flynummeret starte med bogstaverne SK.
 

Atlantic Airways

Atlantic Airways er Færøernes nationale flyselskab. Udover at drive rutetrafik til og fra Færøerne som er kendt for at være ét et af de sværeste områder af beflyve, er vi så heldige at de også flyver charterflyvninger for os og har gjort det igennem mange år. Selskabet benytter  fly af typen Airbus A319 med 144 sæder.
Skal du flyve med Atlantic Airways, vil flynummeret starte med bogstaverne RC.

 

DAT

DAT (Danish Air Tansport) er mest kendt for indenrigsflyvninger i Danmark hvor de i mange år har fløjet ruterne Karup-København og København-Bornholm. Selskabet som har hovedkontor i Jylland, har de seneste år udviddet flyflåden flere Airbus 320 fly, som er de fly vi benytter. DAT er kendt for høj service. Skal du flyve med DAT, vil flynummeret starte med bogstaverne DX.