Skiferie med fly - Nortlander
70 10 50 95
Ring i dag: 09:00 - 18:00
 

Hvorfor er Nortlander “even better this year”?

Nortlander har 3 nye destinationer, 140 nye indkvarteringsmuligheder, 3675 flere flysæder, 2 nye Nortlander hoteller, 3 nye specialture og 4 nye medarbejdere på kontoret til at hjælpe dig.

Så lad mig forklare lidt mere detaljeret hvad du kan forvente den kommende vinter.

klik for at fortsætte…

Skiferie og skirejser med fly

Vi har flest muligheder og det mest flexible program

Vi tilbyder markedets bedste flyprogram og flyver med moderne og komfortable fly fra anerkendte flyselskaber. Vælg mellem middagsfly med afgang lørdag middag og hjemkomst lørdag sidst på eftermiddagen (6 skidage - men tidlig ankomst/afrejse til/fra feriemålet) eller aftenfly med afgang lørdag aften og hjemkomst omkring midnat (7 skidage - men sen ankomst til feriemålet).
 
Sidst men ikke mindst tilbyder vi også "korte" skiferier, med afgang tirsdag/onsdag - lørdag og lørdag -tirsdag/onsdag, som giver henholdsvis 3 og 4 hele dage på ski.! Intet andet rejsebureau giver så mange valgmuligheder. 
 

Direkte flyvninger

Vi flyver direkte fra både Kastrup og Billund.
 
Til vores franske rejsemål - Val Thorens, Val d'Isére, Les 2 Alpes, Avoriaz, Tignes, Alpe d'Huéz, Chamrousse, La Rosiére og Serre Chevalier - samt Cervinia , Sauze d´Oulx, Montgenevre og Sestriere, flyver vi til Geneve, Grenoble, Torino eller Chambery afhængig af slutdestination.
 
Vi flyver ligeledes til henholdsvis Innsbruck fra Billund eller Kastrup samt til Salzburg fra Kastrup.
 
Herfra er der bustransfer til de østrigske destinationer samt Livigno, Passo Tonale og Canazei i Italien.  Fra lufthavnene er der typisk mellem 1 og 3 timers bustransfer til skisportsstederne og der indgår altid transfer i rejsens pris med mindre der kun bestilles flybillet.
 

Respekterede samarbejdspartnere

Vi benytter danske flyselskaber til alle vores charterflyvninger som udgør 99 % af vores flyproduktion. SAS, JetTime, samt Atlantic Airways der alle flyver med moderne jet-fly er vores leverandører. På enkelte flyvninger benytter vi Easyjet ruteflyvning til Geneve. Ombord på de fleste flyvninger kan der købes lette måltider og drikkevarer. Se transporttider for fly og læs mere om vores partnere og flytyper her.
 

Kun transport

Du kan på alle vores afgange købe flybilletten og bustransferen til én af vores destinationer. Se de gældende priser og bestil her, Transport bestilling   . Pladser kan naturligvis også bestilles på telefon 70105095 eller online her på siden.
 

Transfer

I alle fly-pakkepriser hvori der minimum indgår fly+ophold, er bustransfer lufthavn-destination t/r altid inkluderet i rejsens pris, med mindre det selv er fravalgt. Køber du kun flybillet, kan bustransfer tilkøbes seperat. Flyene ankommer fra flere lufthavne i Skandinavien, hvor vores guider tager imod.
 
Fra lufthavnen foregår den videre transport i vores transferbusser til de respektive destinationer.
 
Da transferbusserne (som er røgfrie) betjener flere ankomne fly, må der påregnes en lille ventetid på ca. 30 -50 min.
 
Der er ikke altid en guide med på transferbussen, men ved ankomst til destinationen vil I blive mødt af vores guider, som hjælper med indkvartering, skileje,skikole etc.
 

Bagageregler

Bagageregler for de enkelte flyvninger og flyselskaber fremgår under flytiderne til det pågældende rejsemål - se transportider. Bagageregler er ligeledes at finde på det endelige rejsebevis.
 

Skitransport

Flyene kan medtage et begrænset antal ski, hvorfor skitransport skal bestilles samtidig med rejsen og koster kr. 375,- pr. par ski/snowboard. Ski pakkes separat og der må ikke være andre enheder/tøj mv. i skiposen som i så fald vil blive afvist. Samme regel er gældende for skistøvletasken. Vægten af skistøvletasken indgår i tillægget for betalt skitransport.
 
Skitransport skal bestilles og betales inden afrejse og skal fremgå af rejsebeviset, ellers kan de blive afvist ved check-in eller ved fortsat ledige pladser, medtages mod tillæg på op til 700,- per vej par par som betales til det pågældende flyselskab i lufthavnen.For rejser med rutefly varierer skibagage tillægget afhængig af hvilket selskab der beflyver ruten.
 

EU-regler for væsker i håndbagagen

Fra den 6. november 2006 blev der indført nye regler for mængden af væsker, som flypassagerer må transportere i håndbagagen. Der sker ikke ændringer i forhold til den indcheckede bagage. EU har vedtaget regler, der begrænser mængden af væske, som flypassagerer må medbringe i deres håndbagage. Reglerne gælder for alle flypassagerer, der rejser fra EU-lufthavne.
 
Du må medtage følgende: * Væske, gelé og spray - max. 100 milliliter - svarende til én deciliter pr. beholder. * Du må gerne medbringe flere beholderne (flasker, dåser, tuber mv.), men de skal kunne være i en gennemsigtig én-liters pose, som skal være lukket. * Posen skal være genlukkelig.
 
Væsker og væskelignende stoffer omfatter geleer, cremer, blandinger af flydende og faste stoffer samt indholdet i beholdere under tryk, f.eks. vand, tandpasta, hårgelé, drikkevarer, suppe, saft, parfume, barberskum, aerosolspray og andre stoffer med lignende konsistens. Derudover må du til brug under flyveturen medbringe medicin, babymad og væske som indgår i en diæt.
 
Vær opmærksom på at sikkerhedspersonalet kan bede om dokumentation for væskens ægthed.
 
Du må gerne medbringe væsker i større mængder end angivet ovenfor i den indcheckede bagage. Læs mere på Statens Luftfartsvæsens hjemmeside.
 
Hvis du rejser med indchecket bagage bør du pakke evt. væsker og toilettaske i den indcheckede bagage. På den måde slipper du helt for at pakke håndbagagen anderledes.
 

Indcheckning

Indcheckningen åbner 2-3 timer før flyafgangen. Tidsmarginalerne er til for at undgå forsinkelser og du bør derfor påbegynde indcheckning senest 1½-2 time før afgang. Ved indcheckningen fremvises Rejsebeviset og boardingpass udleveres. Indcheckningen lukker 1 time før afgang og senere fremmøde medfører afvisning til flyet. 
 

Catering

Vi stræber konstant efter at sammensætte vores rejser så du kun skal betale for det du ønsker. Derfor indgår der ikke luftfrikadeller eller andet mad og drikke ombord på vores flyvninger. Der kan på flyvninger købes et lille udvalg af mad og drikke ombord, dog kun drikkevarer på flyvninger med Atlantic Airways (RC). Af hensyn til allergiske passagerer samt grundet hygiejnekrav, er det ikke tilladt at medtage egne mad/drikkevarer ombord. 
 

Forsinkelser / tilslutninger

Selvom alle prøver at overholde tidsplanerne, kan der desværre opstå forsinkelser grundet vejrlig o.lign. Vi og flyselskabet gør så meget som muligt for at mindske generne af en evt. forsinkelse. Dog kan du ikke få erstatning for tilslutninger til fly, tog, bus og andre transportformer som er for egen regning. Taxa og hotelovernatninger efter hjemkomst til bestemmelsesstedet vil også være for egen regning. Hvis du har en rejseforsikring, kan denne evt. dække sådanne udgifter, kontakt dit forsikringsselskab.