Skiferie med fly - Nortlander

Skiferie og skirejser med fly

Vi har flest muligheder og det mest fleksible program

Vi tilbyder markedets største og bedste flyprogram og flyver med moderne og komfortable fly fra anerkendte flyselskaber. Vælg mellem middagsfly med afgang lørdag middag og hjemkomst lørdag sidst på eftermiddagen (6 skidage - men tidlig ankomst/afrejse til/fra feriemålet) eller aftenfly med afgang lørdag aften og hjemkomst omkring midnat (7 skidage - men sen ankomst til feriemålet).
 

Nyheder

FREDAGSFLYVNINGER
Til vintersæsonen 2016/17 starter vi desuden en flyvning som afgår fra Kastrup fredag aften, med hjemrejse fredagen efter. Rejsen giver mulighed til 7 skidage, og påvirker kun en weekend, uden du behøver at tage mere fri fra arbejde end normalt. 
 
KORTE SKIREJSER OG WEEKENDTURE MED FLY
Sidst men ikke mindst tilbyder vi også "korte" skiferier, med afgang tirsdag/onsdag til lørdag og lørdag til tirsdag/onsdag, som giver henholdsvis 3 og 4 hele dage på ski.! Intet andet rejsebureau giver så mange valgmuligheder.
 
FLYV PÅ SKIFERIE FRA BORNHOLM TIL ALPERNE
Flyv på skiferie fra Bornholm/Rønne til Østrig, Frankrig og Italien.
 
Vi har gjort det let og billigt at flyve på skiferie fra Rønne. Du checker ind i Rønne og har en kort transit i København, hvorfra du flyver videre til dit rejsemål i Østrig, Frankrig eller Italien. Du slipper med andre ord for at skulle hente din bagage og in-checke den igen i København.
 
Klik her for at se alle fordelene, priser og afgange. 
 

Direkte flyvninger

Vi flyver direkte fra både Kastrup og Billund.
 
Til vores franske rejsemål: Val Thorens, Val d'Isére, Les 2 Alpes, Avoriaz, Tignes, Alpe d'Huéz, La Rosiére, Montgenévre, Valloire og Serre Chevalier. På de fleste af disse rejsemål tilbyder vi både dagsflyvninger og aftenflyvninger fra både Kastrup og Billund. 
 
Til vores Italienske rejsemål: Cervinia , Sauze d´Oulx, Champoluc, Sestriere, Passo Tonale, Canazei og Livigno. Til disse destinationer forefindes flyvninger til Torino og Innsbruck, ligesom enkelte af de franske lufthavne anvendes til de vestlige destinationer.
 
Til vores Østrigske destinationer: Vi har ugentlige afgange både fra Billund og København, hvorfra du kan flyve til enten Innsbruck eller Salzburg. Herfra går transferen til vores destinationer i Tyrol og Salzburgerland. 
 
På vores rejser indgår transferen altid. Transfertiden varierer til de forskellige destinationer, og er typisk mellem 1-3 timer fra lufthavnen.  

Respekterede samarbejdspartnere

Vi benytter ansete flyselskaber til alle vores charterflyvninger som udgør 99 % af vores flyproduktion. SAS, Danish Air Transport, Malmö Aviation (BRA) samt Atlantic Airways der alle flyver med moderne jet-fly er vores leverandører. På enkelte flyvninger benytter vi Easyjet og Norwegian ruteflyvning til Geneve og Grenoble. Ombord på de fleste flyvninger kan der købes lette måltider og drikkevarer. 
 

Kun transport

Du kan på alle vores afgange købe flybilletten og bustransferen til én af vores destinationer. Pladser kan naturligvis bestilles på telefon 70105095 eller online her på siden.
 

Transfer

I alle fly-pakkepriser hvori der minimum indgår fly+ophold, er bustransfer lufthavn-destination t/r altid inkluderet i rejsens pris, med mindre det selv er fravalgt. Køber du kun flybillet, kan bustransfer tilkøbes seperat. Flyene ankommer fra flere lufthavne i Skandinavien, hvor vores guider tager imod.
 
Fra lufthavnen foregår den videre transport i vores transferbusser til de respektive destinationer.
 
Da transferbusserne (som er røgfrie) betjener flere ankomne fly, må der påregnes en lille ventetid på ca. 30 -50 min.
 
Der er ikke altid en guide med på transferbussen, men ved ankomst til destinationen vil I blive mødt af vores guider, som hjælper med indkvartering, skileje,skikole etc.
 

Bagageregler

Bagageregler for de enkelte flyvninger og flyselskaber fremgår under flytiderne til det pågældende rejsemål - se transportider. Bagageregler er ligeledes at finde på det endelige rejsebevis.
 

Skitransport

Flyene kan medtage et begrænset antal ski, hvorfor skitransport skal bestilles samtidig med rejsen og koster kr. 395,- pr. par ski/snowboard. Ski pakkes separat og der må ikke være andre enheder/tøj mv. i skiposen som i så fald vil blive afvist. Samme regel er gældende for skistøvletasken. Vægten af skistøvletasken indgår i tillægget for betalt skitransport.
 
Skitransport skal bestilles og betales inden afrejse og skal fremgå af rejsebeviset, ellers kan de blive afvist ved check-in eller ved fortsat ledige pladser, medtages mod tillæg på op til 700,- per vej par par som betales til det pågældende flyselskab i lufthavnen.For rejser med rutefly varierer skibagage tillægget afhængig af hvilket selskab der beflyver ruten.
 

EU-regler for væsker i håndbagagen

Fra den 6. november 2006 blev der indført nye regler for mængden af væsker, som flypassagerer må transportere i håndbagagen. Der sker ikke ændringer i forhold til den indcheckede bagage. EU har vedtaget regler, der begrænser mængden af væske, som flypassagerer må medbringe i deres håndbagage. Reglerne gælder for alle flypassagerer, der rejser fra EU-lufthavne.
 
Du må medtage følgende: * Væske, gelé og spray - max. 100 milliliter - svarende til én deciliter pr. beholder. * Du må gerne medbringe flere beholderne (flasker, dåser, tuber mv.), men de skal kunne være i en gennemsigtig én-liters pose, som skal være lukket. * Posen skal være genlukkelig.
 
Væsker og væskelignende stoffer omfatter geleer, cremer, blandinger af flydende og faste stoffer samt indholdet i beholdere under tryk, f.eks. vand, tandpasta, hårgelé, drikkevarer, suppe, saft, parfume, barberskum, aerosolspray og andre stoffer med lignende konsistens. Derudover må du til brug under flyveturen medbringe medicin, babymad og væske som indgår i en diæt.
 
Vær opmærksom på at sikkerhedspersonalet kan bede om dokumentation for væskens ægthed.
 
Du må gerne medbringe væsker i større mængder end angivet ovenfor i den indcheckede bagage. Læs mere på Statens Luftfartsvæsens hjemmeside.
 
Hvis du rejser med indchecket bagage bør du pakke evt. væsker og toilettaske i den indcheckede bagage. På den måde slipper du helt for at pakke håndbagagen anderledes.
 

Indcheckning

Indcheckningen åbner 2-3 timer før flyafgangen. Tidsmarginalerne er til for at undgå forsinkelser og du bør derfor påbegynde indcheckning senest 1½-2 timer før afgang. Ved indcheckningen fremvises Rejsebeviset og dit pas og boardingpass udleveres. Indcheckningen lukker 1 time før afgang og senere fremmøde medfører afvisning til flyet. 
 

Catering

Vi stræber konstant efter at sammensætte vores rejser så du kun skal betale for det du ønsker. Derfor indgår der ikke luftfrikadeller eller andet mad og drikke ombord på vores flyvninger. Der kan på flyvninger købes et lille udvalg af mad og drikke ombord, dog kun drikkevarer på flyvninger med Atlantic Airways (RC). Af hensyn til allergiske passagerer samt grundet hygiejnekrav, er det ikke tilladt at medtage egne mad/drikkevarer ombord. 
 

Forsinkelser / tilslutninger

Selvom alle prøver at overholde tidsplanerne, kan der desværre opstå forsinkelser grundet vejrlig o.lign. Vi og flyselskabet gør så meget som muligt for at mindske generne af en evt. forsinkelse. Dog kan du ikke få erstatning for tilslutninger til fly, tog, bus og andre transportformer som er for egen regning. Taxa og hotelovernatninger efter hjemkomst til bestemmelsesstedet vil også være for egen regning. Hvis du har en rejseforsikring, kan denne evt. dække sådanne udgifter, kontakt dit forsikringsselskab.