Grupperejser på ski - skiferie for grupper - Nortlander

Grupperejser ski - skiferie for grupper

Grupperejser på ski har i over 20 år været én af vores spidskomtencer, og vi har med de mange års erfarring de helt rigtige værktøjer til at skræddersy lige nøjagtig jeres næste skiferie. Vi er med andre ord eksperter i skirejser til 12 personer eller mere.

Denne ekspertise udspringer af en anerkendelser af, at skiløb for rigtig mange danskere er årets sociale begivenhed, som skal nydes med vennerne, familien og kollegaerne.

Behovet på årets grupperejse er selv sagt vidt forskelligt alt efter, om  det er skiferie i julen med hele familien eller sammen med gymnasievennerne i uge syv og otte. Der er dog et fællestræk - vi kan klare det i Nortlander!

 
Her kommer lidt inspiration til, hvordan lige præcis jeres næste gruppe skirejse kunne se ud: 
 

Skirejser for gymnasier eller videregående uddannelser

Når vi arrangerer gruppe skirejser for gymnasier og videregående uddannelser er det med fokus på fede events, lækkert skiløb og sikkerhed, så hverken forældre eller elever skal tænke på andet end at nyde skiferien.
 

Events

Vi flyver hvert år de fedeste danske og internationale kunstnere til Alperne, så de kan varme op under de ellers sneklædte bjergtinder. I år havde vi blandt andet Nik & Jay, Suspekt, KIDD og Thomas Madvig nede og fyre den af for flere tusinde unge mennesker i sneen. Tidligere har navne som Medina og Burhan G også været nede og brage igennem.
 

Skiløb

Vi har i mange år samarbejdet med alle de store og højtliggende destinationer rundt om i Alperne, og derfor kan vi også tilbyde det bedste skiløb til de bedste priser. Val Thorens og Val d'Isère er fantastiske eksempler på franske skibyer, hvor snesikkerhed, parkerne og ski in ski out forhold giver enhver skiløber våde drømme.
 
Sestriere i Italien holder sig heller ikke tilbage, og tilbyder sig som et lækkert italiensk alternativ til de to franskmænd. Fælles for alle tre destinationer er, at egner sig perfekt til større grupper.
 

Sikkerhed

Alle vores guider er uddannet i krisehåndtering, førstehjælp og har været igennem Nortlanders eget guidekursus i Alperne. Desuden har vi altid sikkerhedsvagter i de højtbelastede uger, så de unge altid er omgivet af ædru og professionelle mennesker, som kan hjælpe dem sikkert hjem efter en nat i byen.
 

Herretur

Hele vinteren tilbyder vi herreture med alt hvad dertil hører. Uanset om I er til afterski i Tyrol, verdensklasse skiløb i Frankrig eller pizza, pasta og Piemonte vine, så finder I det her.
 

Skiferie Østrig

Det er meget få, der kan holde smilet tilbage, når skidestinationer som St. Anton, Ischgl eller Saalbach bliver nævnt. Med en kombination af fantastisk skiløb og verdensklasse afterski på steder som Mooserwirt, Kuhstahl eller Hinterhag er disse destinationer oplagte til årets herretur - det er dog de færreste, der kan klare en hel uge i højeste gear.
 
Heldigvis tilbyder vi weekendski og korte skirejser hele vinteren.
 

Skiferie Frankrig

Er I mere til De højtliggende franske Alper, så findes der vel næppe et bedre sted til en herretur end Carlsberg After-Ski Hotel i Val Thorens. Her går skiløb og kulinariske oplevelser hånd i hånd med kolde velsmagende øl på Carlsberg hotellets solbeskinnede terrasse.
 

Skiferie Italien

Velpræparerede pister, veltilberedt mad og vel nok den hyggeligste atmosfære i Alperne - så er der ikke sagt for lidt, men en skiferie i Italien lever til fulde op til løfterne. Sestriere er én af vores favorit destinationer, og her er det igen mulighed for korte skirejser, så man ikke er for længe væk fra job, kone og børn.
 
Her bliver mad og skiløb skyllet ned med gode italienske vine - alt i alt er jeres herretur i sikre hænder i Sestriere.
 
Så er I en større gruppe af herre, kan I med fordel booke jeres næste skiferie hos os - vi skal nok tage hånd om jer!
 

Familier

Når vi er af sted på skiferie i store grupper, skal der ganske enkelt være sørget for det hele. Med et bredt udvalg af egne hoteller og chaleter, har vi mulighed for at levere den komplette pakkeløsning, så I bare skal sørge for at være sammen og stå på ski.
 

Familieskiferie

Alpe d'Huez har i mange år været et yndet rejsemål for danske skifamilier - og med god grund. Udover et lækkert og stort skiområde, er der gode muligheder for dansk børneskiskole, og byen har et stort sports- og legecenter, hvor der findes timevis af underholdning uden for pisterne.
 
Nu kommer der så endnu en grund til at tage familien med til dette legendariske bjerg - Nortlander Hermitage - er vores nye bud på et børnevenligt hotel med plads til hele familien. Her får I smilende service, velsmagende mad og der gælder særlige børnerabatter, når I booker den årlige familieskiferie her.
 

Virksomheder

Kundeture, konferencer og julefrokoster - uanset om I skal forkæle medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, så findes der næppe bedre mulighed for at slå to fluer med et smæk end med en virksomhedstur til Alperne.
 
På alle Nortlanders egne hoteller, har vi mulighed for blandt andet at sørge for årets julefrokost med egne kokke, vi har konference lokaler, hvor I kan afholde kundemøder og så ligger pisterne jo lige uden for vinduerne, når I er færdige med det (u)seriøse.
 
Coca Cola Zero Ski Chalet i Val d'I`sere og Carlsberg After-Ski Hotel i Val Thorens er to oplagte muligheder, hvis man skal kombinere forretning og fornøjelse.
 
Hos Nortlander får du:
► Største udvalg – Vi har det største udvalg af indkvartering og transportmuligheder
► Egne hoteller med halvpension – I får hele hotellet, som I vil.
► Prisgaranti – Altid markedets bedste priser
► Fleksible løsninger – Arrangementer og events efter jeres ønsker
► Uddannede Guider – Vi har egne uddannede guider på rejsemålet
► Eget gruppebookingsystem - Administrere tilmeldinger, betalinger og kommunikere med deltagerne på jeres gruppe skiferie.
► Sikkerhed – Vi er medlem af Dansk Rejsebureauforening, Rejsegarantifonden og har tegnet udvidet ansvarsforsikring.
► Mere end 23 års erfaring - Grupperejser på ski har altid været en af vores kernekompetencer.
 
Få et tilbud på jeres ski grupperejser allerede nu
 
Står du og skal arrangere en grupperejse for min. 12 personer, så kontakt os via nedenstående formular og få et tilbud på jeres næste gruppe skiferie. Du vil herefter blive kontaktet af vores grupperejsekonsulenter.
 
 
Ønsker til grupperejsen
Ønsket rejseuge
Ønsket transport
Antal i gruppen
Navn
Telefon
E-mail adresse