Skiferie og skirejser Montgenevre - Nortlander
70 10 50 95
Ring i dag: 09.00-18.00
 

Hvorfor er Nortlander “even better this year”?

Nortlander har 3 nye destinationer, 140 nye indkvarteringsmuligheder, 3675 flere flysæder, 2 nye Nortlander hoteller, 3 nye specialture og 4 nye medarbejdere på kontoret til at hjælpe dig.

Så lad mig forklare lidt mere detaljeret hvad du kan forvente den kommende vinter.

klik for at fortsætte…

   16   37   24   10
Pister :  87 stk / 110 km
Ialt i området: 7 / 400 km

Inkl. 6 dg. liftkort,   
værdi 1.610,-  

Sidste år fik Montgenevre

Karakteren 4,3 ud af 5,0 mulige på
grundlag af 315 brugerundersøgelser.
Læs brugerundersøgelser fra sidste år.

Skiferie Montgenevre


Hotel "Nortlander Le Chalet Blanc"

Montgenevre, Frankrig

Nortlander Le Chalet Blanc
Afstand til centrum:
200 m.
Afstand til pist:
0 m.
Afstand til lift:
20 m.
4-stjernet familiehotel for foden af pisten i Montgenevre - sådan kan du beskrive Hotel Le Chalet Blanc i en sætning. Hvorfor skal du læse videre? Det skal du, hvis du ønsker en skiferie med hele familien, hvor det hele er gjort nemt og ...
Fra 3.899,- pr. person Læs mere og se priser
Pris inkl. 1/2 Pension, håndklæder, sengelinned, slutrengøring, alle skatter og afgifter, 6 dg. liftkort værdi DKK 1.610,-

Chalet "Nortlander Chalet Etoile des Neiges"

Montgenevre, Frankrig

Nortlander Chalet Etoile des Neiges
Afstand til centrum:
0 m.
Afstand til pist:
150 m.
Afstand til lift:
150 m.
NYHED: Bo få minutters gang fra pisten og de nærmeste lifter i Montgenevre på Nortlander Chalet Etoile des Neiges. Konceptet er det samme, som på Nortlanders øvrige chaleter i Frankrig kulinariske madoplevelser og beliggenhed tæt på ...
Fra 3.549,- pr. person Læs mere og se priser
Pris inkl. 1/2 Pension, håndklæder, sengelinned, slutrengøring, alle skatter og afgifter, 6 dg. liftkort værdi DKK 1.610,-

Lejligheder "Le Hameau des Airelles"

Montgenevre, Frankrig

Le Hameau des Airelles
Afstand til centrum:
300 m.
Afstand til pist:
50 m.
Afstand til lift:
0 m.
Le Hameau des Airelles er et firestjernet kompleks bestående af to bygninger beliggende 0-50 meter fra pisten og 300 meter fra centrum. Komplekset er bygget i traditionel stil med masser af træ/sten og tilbyder rummelige og veludstyrede lejligheder. ...
Fra 2.849,- pr. person Læs mere og se priser
Pris inkl. håndklæder, sengelinned, alle skatter og afgifter, 6 dg. liftkort værdi DKK 1.610,-

Chaletlejligheder "Les Chalets Des Dolines"

Montgenevre, Frankrig

Les Chalets Des Dolines
Afstand til centrum:
300 m.
Afstand til pist:
25 m.
Afstand til lift:
50 m.
Le Chalets des Dolines er 4 stjernet luxus chalet lejligheder med stort wellness område og med ski in og ski out. Der er lejligheder fra 4-8 personer som alle er bestående af en dagligstue med en dobbelt udtræksseng. Fuldt udstyret køkken med ovn, ...
Fra 3.299,- pr. person Læs mere og se priser
Pris inkl. håndklæder, sengelinned, slutrengøring, alle skatter og afgifter, 6 dg. liftkort værdi DKK 1.610,-

Chaletlejligheder "Le Napoleon"

Montgenevre, Frankrig

Le Napoleon
Afstand til centrum:
50 m.
Afstand til pist:
20 m.
Afstand til lift:
100 m.
Lækkert 4 stjernet kompleks bygget i 2014, beliggendelige overfor pisten og i centrum af byen. Der er stort wellnessområde indeholdende indendørs pool, jacuzzi, sauna, dampbad og fitnessrum som er gratis at benytte, der er også mulighed for masage ...
Fra 3.649,- pr. person Læs mere og se priser
Pris inkl. håndklæder, sengelinned, slutrengøring, alle skatter og afgifter, 6 dg. liftkort værdi DKK 1.610,-

Hotel "Anova"

Montgenevre, Frankrig

Anova
Afstand til centrum:
300 m.
Afstand til pist:
0 m.
Afstand til lift:
0 m.
Hotel Anova er et nybygget firestjernet hotel, perfekt beliggende i den nyere del af Montgenevre. Hotellet ligger med ski in / ski out, og kun omkring 300 meter fra centrum. Fra sin terrasse eller balkon har du en flot udsigt over byen eller pisten. ...
Fra 5.599,- pr. person Læs mere og se priser
Pris inkl. 1/4 Pension, håndklæder, sengelinned, slutrengøring, alle skatter og afgifter, 6 dg. liftkort værdi DKK 1.610,-

Hvert år spørger vi vores gæster: "Hvad var fantastisk ved din skiferie?

Her er hvad 315 gæster sagde sidste år om Montgenevre. Det gode, det onde og det virkli sjove...
Kundernes mening
Informationer om Montgenevre


Hotellet gav en god ramme for fælles hygge med ligesindede (+50). Vi var dog lige mange nok. Lidt mere luft i lokalerne havde været ønskeligt.


Hotellets design/look og stemning Skiområdet


Hotellet og den nemme adgang til pisterne


Hotellet, maden og atmosfæren


godt terræn, dejlig indkvartering, super vejr, hyggelig by


Hotellet og maden var virkelig godt! Bar/hotel-personalet var så søde og hjælpsomme - specielt de svenske medarbejdere var meget servicemindede. Stor ros til alle ansatte.


Hotellet, vejret, personalet maden det var hele vejen rundt så perfekt, stor ros til det unge personale, de gjorde alt for at forkæle os.


Destinationen. Skønt sted ! VEJRET ! Sol og blå himmel hver eneste dag. Så bliver det ikke bedre.


Det bedste var egentlig personalet på hotellet, synes de gjorde det godt. Venlige og imødekommende. Maden var rigtig god, pånær 1. januar hvor det hele gik i fisk for jer. Ved ikke lige hvad der skete? Havde i givet for mange fri efter at have arbejdet nytårs aften?


God atmosfære på hotellet, super sæde guider der var gode til børn. Godt hotel, god mad og godt skiområde


Hotellet - ski området - god mad


Vejret... ;o) vi havde en uge med høj sol (Smiler) Nej - Men Placeringen af lejlighederne. Tæt på centrum og endnu mere vigtig - tæt på løjpen. Spa og wellnes til lejlighederne.


Skiløb, hotellet og maden


Tæt på pisten og god standard i lejligheden


Maden, samt det voksne hotel personale - i skal passe på med at have alt for mange unge. Der bør være en voksen med det overordnede ansvar. Især i en gourmet uge, hvor det er ene voksne mennesker 45+, der bor på hotellet. det er ikke helt de samme ønsker som børnefamilier. Men vi lærte en dejlig masse mennesker at kende og vil gerne med igen næste år(så vil sikkert gerne have 5 pladser hvis det er muligt).


Byen, afslappende, roen på hotellet - dejligt. At det var til at komme rundt på pisterne og ikke mega køer ved pisterne.


Hotellet maden og et utroligt imødekommende personale


ski terænet og maden


Søde og hjælpesomme guider. Venligt personale på hotellet. Super flot og dejligt hotel. Meget lækre omgivelser. God beliggenhed. Skøn morgenmads buffet. Lækker aftensmad.


Faktisk det hele. Godt hotel, søde guider, godt personale, skønt køkken = god mad både morgen og aften. Skiområdet, solen og sneen. Styr på tingene.


Indkvarteringen og maden


En tur over til sestriere


Fuldstændig fantastisk mad om aftenen. Helt vildt.


Meget imødekommende personale. Godt hotel. God destination trods manglende sne.


Lejligheden var fantastisk og i Montgenevre var der næsten ingen mennesker.


Stemningen på hotellet, vores fine værelse, maden (køkkenet kunne virkelig lave mad, når de ville), morgenbuffeten, de søde og imødekommende guider.


Vejret, sneen, skiforholdene, guiderne


Vejret!!!


skiområdet og snekvaliteten


Se forrige besvarelse: Fin mad (ud over Tartifletten, der efter 4 forsøg stadig var med halvrå kartofler) Søde og velmenende guider


Skiløbet


min indkvartering.


Skiføret samvær med venner hyggelige omgivelser


Bortset fra tidligere omtalte ting var det et dejligt og æstetisk hotel. Supersøde guider, som dog virkede dårligt instruerede. Dejligt at det var et rent dansk hotel.


Fantastisk mad, virkelig imponerende. Godt personale. Lækkert hotel (hotel chalet blanc) og generelt et dejligt område. I det hele taget var vi ret imponerede, og derfor også triste over at miste en dag på ski.


at stå på ski og lære noget


det gode fælleslokaler og terrassen udenfor, var dejlige og hyggelige, der var en hyggelig stemning på hotellet og spa området var dejligt


Hyggeligt hotel og dejlig atmosfære.


Fedt skiområde. Få mennesker . Fedt vejr. Dejlige restauranter. Hurtig transfer . Super, super....


Guiderne var altid glade og gode pisteviser når halvdelen af pisterne var lukket, dansker som vi mødte og kunne køre sammen med.


Super service. Glade og søde mennesker. Både i DK og i FR. Rent og fint hotel. bortset fra mad-delen, fungerede alting. Jeg efterlyste en børnevenlig destination og det var helt perfekt.


Hotellet og personalet


Alt personale på stedet var utroligt imødekommende og venlige! Alle havde et smil på, selv de havde været sent oppe for at modtage gæster eller lignende. De håndterede alt sammen meget professionelt.


Destinationen


Gode pister med masser af plads og så et godt hotel (med dejlige værelser) hvor vi virkelig blev forkælet.


Lækkert hotel (Le Chalet Blanc). Super forplejning (er faktisk overrasket over kvaliteten af maden når man kun bor på et "skihotel". Super søde og opmærksomme guider. Det øvrige personale på hotellet fortjener også stor ros. Fedt at der var en sandwich og en flaske vand da vi i lufthavnen skulle med bussen til destinationen.


Den gode mad og de dage der var solskin


Maden Adgang til Italien Musikaften Vinsmagning Fællesområder på hotel


skiløb


Hotellets placering - den gode mad - guiden Mathias som altid fremstod klar og frisk på spørgsmål om morgenen. Glimrende skiområde


De smukke nedkørsler fra bjerget på ski og den afslappede atmosfære. Det var også super dejligt med welneess om aftenen.


God standard og humør på hotellet. God mad.


Super lækker mad. Det er virkelig det bedste aftentraktement vi nogensinde har fået. Og det betyder virkelig meget. Gode senge og smukt værelse og hotel i øvrigt. Dejligt med vinsmagning. Dejligt med kaffe og kage nogle eftermiddage. Og så havde vi perfekt vejr hele ugen:-))))


Hotellet, der lå ca 30 m fra pisten. Guidene, der var søde og rare. De fik en til virkelig at føle sig velkommen. Speielt tak til Elsa. Gode resturanter og venligt personale alle steder hvor vi var i Montegenevré.


Alt


Mine rejsefæller. Det åbne skiområde var godt. Maden på hotellet var rigtig god. Kun et par gange gik det lidt galt.


Maden Guiderne Hotel på pisten (næsten)


Fantastisk mad (Rebel-kokke) hver dag. Fantastisk god stemning. Super god indkvartering. Rimeligt godt skiterræn. Hæderligt vejr.


Hotellet og personalet


Det hele


Medarbejderne på hotellet (tjenere, receptionister mv.), super mad. Dejligt vejr.


sne mad sol og at være sammen med min kone


Det hele


hele konceptet ren luksus


Det gode vejr Hotellet Den charmerende destination


Hotellet, maden og området


Hotellet og maden


Maden på hotel Le Chalet blanc.. Området og byen


Vejret Pisterne Bopælen


Atmosfæren på hotellet


Jeg kunne godt lide området, og servicen på hotellet.


sneen og det at holde ferie samt at få serveret maden


Godt område, og så havde vi virkelig godt vejr


Lejligheden


Hotellet var fantastisk og vi var heldige med vejret


der blev taget hånd om en


Vi havde en super dejlig lejlighed med en fantastisk beliggenhed og udsigt.


Hotellet g maden.


Skiområdet og lejligheden.


Meget hjælpsomhed fra alle og godt humør.


Lejligheden


Det samlede koncept - at vi ikke selv skulle stå for mad/rengøring osv.


Destination Servicen Maden


Super destination, og lækkert hotel med super mad. Meget professionelt og servicemindet personale på hotel. Stor ros til Restaurantchef Elisabeth på Chalet Blanc og resten af hendes team og køkken. Det var en fornøjelse. Guiderne Nina og Elsa er fantastiske og fortjener en bonus Michael! Eller nogle fridage. De var professionelle, altid smilende og glade og ved meget om byen og området og de muligheder det byder på. De var gode til at fortælle om arrangementer og tilbud, men uden at det var for meget. Stor ros til dem begge :-)


ski in/out nemt at have børn med, men stadigt lækkert for voksne Lækkert men uden at være stift eller for mange regler


Skønt område og fremragende mad og indkvartering


Dejlig område Dejligt med dansk personale


Vejret. Maden Varme på værelse


Hotellet, vores guider Nina og Elsa, servicen, location, området, maden ( Elisabeth gjorde alt for at vores madoplevelse var i top.), stemningen, værelserne, designet. Alt klappede med logistikken fra København til vi kom på hotellet.


Den fantastiske information der var før og under ferien! . Og naturligvis et dejligt ski område


Godt koncept med hotellet


Sneen, vejret, hotellet, maden osv. Eneste minus (og det er ikke Nortlander's skyld): De øvrige gæsters børn fyldte mere end RIGELIGT under middagene. Man kan undres over forældrenes mangel på forståelse for andre gæster, men her kunne personalet måske have opfordret til at dæmpe lidt.


Vi må desværre indrømme at det bedste ved vores uge i Montgenevre, var vores 2 dage i Sestriere.... Mere sne


ski in - ski out god mad sauna + dampbad


Et virkeligt hyggeligt hotel, venligt personale, super severing om aften, super mad. Hotellet lå godt, ski in/ski out.


Muligheden for at stå massere på ski.


Meget afslappende godt hotel tæt på pisterne med rigtig fod mad og venlig betjening


Den gode mad på Le Chalet Blanc. Tak fordi I åbnede særskilt bar til vores store selskab.


Montgenevre er virkelig gode lejligheder og gode omgivelser i byen, og den ligger i den snesikre højde


Hotellet var godt og hyggeligt


Det er et fantastisk område, og hotellet var helt i top, og personalet meget søde og opmærksomme.


Godt hotel, godt vejr (de fleste dage), godt skiløb.


Atmosfæren på hotellet.


Godt terræn Få mennesker


Nyt og dejligt terræn, - godt for et par på meget forskelligt ski-niveau. Vi kunne løbe sammen og skilles kortvarrigt, for at at kunne mødes igen, nemt :-). Og så igen - guiderne og personalet :-)


Hotellet, maden


aftenmenuen og atmosfæren på hotellet Le Chalet Blanc var rigtigt god! afslapningen og fornøjelsen ved bare at være på ferie


Stort set det hele. Området, hotellet, maden, servicen.


Hotellet, maden og personalets opmærksomhed


Selve skiområdet


stedet


Hotellet. Dansk skiskole (Charlotte). Maden.


Maden skiføret skiskolen og hotellet


Guider meget villige til at svare på forespørgelser, god og meget imødekommende ski-instruktør (Charlotte), god kvalitet af lejlighed og nemt at leje ski-udstyr


Atmosfæren Maden


Høj sol


fedt vejr , god mad, en hyggelig stemning på hotellet


Hotellet var super godt. Maden var super god.


Spa området :-) Dejligt hotel - fedt vejr - tidsramme passede til og fra lufthavnen. Sødt personale og friske guider.


maden på hotellet var super.


Hotellet/værelserne


At servicen på hotellet var i top.


SUPER god mad og dejlig inkvartering!


Det var et skønt hotel, et skønt område og en rigtig god ferie selvom vi ikke have meget sne. men heldigvis masser af sne.


Dejligt skiområde , selv uden for meget sne og maden var fantastisk god.


Alle var yderst imødekommende og dybt professionelle. Vi fik god mad. Vi fik muligheden for at beholde vores værelse om lørdagen indtil kl. 16.30-17. Det var SUPER fedt!


ALT! Horellet var perfekt (Le Chalet Blanc). Maden var helt i top, og guiderne var ekstermt søde og hjælpsomme. Alt i alt en super yur, på nær sæde booking i flyet!!


At guiderne var så imødekomne


Terræn, by, hotel, mad


Maden ( dog desserterne undtaget) destinationen guiderne


Hotellet


Se forrige også - samlet koncept med total afslapning - fly fra Billund. Kort transfer tid - lørdag / lørdag og afrejsetidspunkter begge veje var super fin - hotel af høj kvalitet (Vil her nævne at vi påpegede 3 ting ved hotelværelset som var i uorden: det betød dog mindre for os at få udbedret på stedet men for den kræsne gæst ville straks-udbedring måske have virket ekstra godt - men som sagt betød det ikke noget for os)


indkvartering, skiløbet, maden


At vi boede meget tæt på pisten, og at indkøbsmuligheder var lige rundt om hjørnet. At der var så få andre mennesker på pisterne.


Hotellet, stedet, vejret, personalet og guidernes venlighed og imødekommenhed


Indkvartering, fantastisk vejr, ingen køer ved lifterne


Skiområdet (og vi havde god sne og godt vejr), Hotellets standard, inkl. maden, Personalets imødekommenhed og service


Sne


dejligt hotel


Indkvarteringen. Meget fint hotel. Området er også godt - når altså,der er sne ( 3. Gang jeg var i Montegenevre). Guiderne var meget venlige positive og imødekommende. Det samme gælder personalet på hotellet.


Området, og hotellet med pension. Rigtig god forplejning


Perfekt placering af hotel - god mad og god stemning på hotellet


Lejligheden, stedet, sne og godt selskab


Distination, hotel/forplejning og rejsens totalpris


At der var så få mennesker på pisterne. Derfor kunne jeg godt finde på at tage af sted i uge 2 igen.


De meget lidt overrendte pister - god plads og dejligt vejr


Skiklubbens arangement


Vi har været i Montgenevre før og kan godt lide, at der er plads og ikke særlig mange danskere.


Generelt super ferie, så punkt 8 blot ment som input til hvor der kunne forbedres. Når solen skinner i 6 dage i træk, så er det meget svært at forestille sig en bedre ski-ferie :) Rigtig god logistik ift. hotel, ski-skole. Også virkelig god ski-skole. Charlotte er et hit!


Vi kunne beholde værelset på afrejsedagen, indtil vi skulle med bussen om eftermiddagen. God skistald. Ingen støj om aftenen.


dejligt hotel, dejlig mad, god sne og solskin, perfekt!


Afslappet stemning og god mad


Gourmetturen med den gode mad, vin- og champagnesmagning, samt den supergode inkvartering. Det opvejede ulemperne ved at sneen er dårlig på grund af det sene afrejsetidspunkt. At vi havde 7 dage på ski, pga. sen afrejse om lørdagen.


Heliski


Hotellet - personalet :-)


Hotellet + maden (fantastisk). Pisterne i Montgenevre var gode og varierede. Personalet og Guiderne var fantastisk søde og hjælpsomme. Specielt Nina var enestående.


Byen og terrænet, samt jazzkoncerter i uge 6


Hotellet hyggeligt og skøn mad manglede lidt af Østrigs hygge på bjerget


Personalet og Guiderne. Hotellets standart. Maden Skiområdet Skiguiderne til vores børn


- God mad - Afslappet atmosfære på indkvartering


Masser af sne og sol - Suverænt hotel


Viljen til at gøre det godt for gæsterne blandt de ansatte. Altid venlighed og villighed til at løbe den ekstra kilometer for gæsterne, hvis vi havde (et tosset eller reelt) forslag.


Super mad, skøn beliggenhed, dejligt hotel og fin transport til og fra lufthavnen i Torino.


Stemningen på hotellet, faciliteterne og områdets skiløb.


Skiområdet er fantastisk især det at man kan køre over til Sauze d´Olux, desværre var der ikke åbnet op hele vejen, mange af pisterne var lukket.


Det med en picnic oppe i terrænet med en let frokost


Godt skiløb, det flinke personale og den gode mad på hotellet


Hotellet og konceptet bag.


Skiløbet, den fantastiske mad og atmosfæren på hotellet.


Godt stort værelse Fint skiområde der tilgodeså vores ønske udfra forskelligt niveau. Super mulighed for den ene begynder i selskabet Super fine guider - alle 3 meget søde og opsøgende og hjælpsomme og Mattias fortjener specielt en ros for stor professionalisme og et dejligt væsen Dejlig mad of vin Super morgenbord En "rigtig" by


Rigtig god mad på hotellet. Nytårsaften var velarrangeret, da først guiderne var blevet rykket for information og planlægning flere gange. Hotellet var godt placeret i byen


Guidernes imødekommenhed og hjælpsomhed. Kokkenes fantastiske mad samt tjenernes venlige og smidige servering.


Menneskerne omkring mig


Hotellet, guiderne, området og aftensmaden.


Jeg kunne først og fremmest godt lide skiløbet og dernæst maden og hotellet. Min kone satte først fremmest stor pris på maden og hotellet. Det skal siges, at jeg tror vi var blevet opgraderet med værelset.


Super lækker lejlighed, dejligt spa område. Dejligt skiområde, og meget hyggelig lille by ??


Hotel lige på pisten. Rigtig gode middage.


Stemningen på hotellet, personalet, maden (særligt morgenmad). og nå ja - dejlige pister og godt vejr alle dage:)


Dejligt hotel med god beliggenhed. Virkelig lækker mad. Fantastisk sne og sol det meste af ferien.


Maden på hotellet var super god Pisterundvisning var super god


1. Aftensmaden var superb - Utroligt dygtige kokke 2. Masser af super-søde værter på hotellet - God stemning


Hotellet og destinationen var klart et +. Sneen kan ingen gøre ved, men vi havde alligevel en fantastisk ferie. Maden på hotellet smagte vidunderligt og personalet og guiderne var virkelig søde og behagelige, den ros skal de have.


Nok et af flotteste steder vi har været i de sidste 20 år.


Skiområdet var godt selvom sneen kunne have været bedre (men det er ingen herre over) og lejlighedskomplekset lå lige ved pisten/liften. Lejligheden var god. Vi valgte uden for sæsonen, så der var ingen kø ved liften og vi havde næsten pisterne for os selv.


Stedet


Destinationen


Hotellet, super god mad, ikke langt til liften.


Super lækker mad på hotellet! Rigtig godt område til nybegyndere. Der er mange grønne pister som giver mulighed for nybegyndere at komme rundt i området frem for kun at stå på en begynder bakke. Det er et rigtig godt område til folk som ikke står på ski idet der er rigtig mange muligheder for gåture i området og ture med snesko. (Også en ting guiderne kunne have informeret om)


Dejligt område og skønt hotel med dejligt service minded personale. Rigtigt godt


Hotel incl maden Guider Service Den gode stemning på hotellet og mellem guiderne indbyrdes.


Super uge hvad angår maden med kokkene fra Rebel. Dejlig massage en af dagene. Spa - som dog ikke var varm nok - sauna og dampbad ( lugtede lidt klamt - æteriske olier og afslappende musik havde løftet oplevelsen.) Ski og støvler i aflåst skab med cirkulation og varme - helt super! Musik til afterski - og især jazzaften, hor der blev spillet til omkring kl. 23.00 Vinsmagning - med ost og pølse Champagnesmagning med snacks Super arrangement med "kokkeskole" med østersåbning og spisning af samme, hertil vin mv


Fremragende service og maden (middagen) ramte helt plet


Området og lejligheden.


Super hotel med gode faciliteter Venligt og imødekommende personale Vinsmagning og musik - lidt ekstra der bidrager til den gode oplevelse. Tæt på lift


Maden var god. Værelset var hyggeligt. Hotelmanageren var et festligt indslag, og flink. Godt med flag på tjenernes navneskilt, så man vidste hvilket sprog, som var mest passende.


Rigtig god mad, rigtig dejligt hotel, meget sødt og serviceminded personale (både destinationsguider og personale i restaurant, bar og reception). En ganske anden oplevelse end vi havde sidste år i Val Thorens.


Skønt vejr de fleste dage og rigtig gode pister både i Frankrig og Italien!


Et suverænt bredt skiterræn UDEN køer og mange mennesker !


Masser af plads på pisterne og ingen liftkø.


Vejret og sneen. og et godt værelse


Masser af sne


Skiløbet var rigtig godtBykort