Online betaling - Nortlander Skitours

Online betaling

Betaling foregår via en sikker krypteret forbindelse. Da betalingsvinduet anvender en pop-up er det en god idé at slå pop-up-blokering fra.


Dine betalingsoplysninger


* Bookingnummer:
* Beløb i hele danske kroner (DKK):
* Navn:
* Adresse:
* Postnr.:
* By:
* E-mail:
Jeg er indforstået med Nortlanders rejsebetingelser.
*Alle felter skal udfyldes.
Næste


Information om betaling hos Nortlander


Vi tager imod følgende kort:

Der tillægges et gebyr svarende til omkostningerne ved at modtage den pågældende betalingsform. Dankort koster: 1,45 DKK + 0,1% af beløbet. Dansk udstedte kreditkort: 1,25% (min 0,70 DKK). Udenlandske kreditkort koster: 1,3 - 2,75% (min 1,95 DKK). Gebyrets størrelse vil i alle tilfælde fremgå af betalingsvinduet.


Sikker betaling på nettet?


På Nortlander anvender vi et sikkert betalingssystem som er udviklet af DIBS. Transaktionen sker over en sikker forbindelse, som er krypteret vha. SSL (Secure Socket Layer). Når du befinder dig på en side som anvender SSL, kan du se det ved, at der er en hængelås i højre hjørne af browser-vinduet. SSL-metoden er på nuværende tidspunkt den mest anvendte metode til at sikre kortbetalinger og til at sikre at oplysninger mellem webstedet og brugeren forbliver imellem de to parter.

Når du betaler med kort i butikker i den fysiske verden, er der en selvrisiko på DKK 1.200, men når du betaler via en SSL forbindelse på nettet, så er der ingen selvrisiko i tilfælde af kortmisbrug. De data, du sender i forbindelse med køb med betalingskort kan kun læses af indløsende myndighed, som i de fleste tilfælde er PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service). Hverken firmaets sælgere eller andre har mulighed for at læse disse data.