Skiferie og skirejser Grandvalira - Soldeu - Nortlander

Lande og destinationer


Grandvalira - SoldeuSkiferie, skitur og weekendski til Grandvalira - Soldeu

Beliggende centralt i Grandvalira området med alt indenfor gåafstand. Byens gondol og stolelift udgår fra det store centrale spa- og hotelkompleks, hvor man ligeledes finder skiudlejning, liftkontor, skiskole mv. Man er således hurtigt afsted og kan nå alle hjørner af det 200 km. store Grandvalira skiområde. Pisterne varierer fra bløde familiepister til extreme sorte nedfarter med familieområder og ?freeride? spor, der kan tilfredsstille alle former for skiløbere.

Byen har draget fordel af massive investeringer i infrastruktur og den flotte hovedgade med luksushoteller liggende side om side og en enesteående rengørings- og ordensstandard vidner om kvalitet udover det sædvanlige. Mellem de imponerende hotelbygninger ligger lokale cafeer og barer samt små supermarkeder og sportsforretninger. Alt sammen er det med til at udgøre en internationale, overskuelig og charmerende skiby, hvor den spanske stemning for lov at præge billedet.

I Soldeau bor man på gode hoteller, hvor alt er samlet under et tag. Der er barer og restauranter, hvortil der typisk indgår morgen- og aftenbuffet, indeholder spa-/wellness område (mod betaling) og gratis miniclub med personale til børnene. Man behøver således kun at bevæge sig udenfor, når man skal på ski. Soldeu er særligt velegnet for familier og skiløbere, som vil have kvalitet og det hele indenfor rækkevidde.


Grandvalira - Soldeu er desværre ikke på vores program i øjeblikket